CRONUTS
- Αφιέρωμα Φεβρουαρίου
- Τάρτες-Ζύμες-Μπισκότα
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Το υβρίδιο της ζαχαροπλαστικής με μισητές και φανατικούς! Μισό croissant και μισό donuts, μία δημιουργία του Dominique Ansel. Στο ομώνυμο κατάστημά του η κίνηση είναι τόσο μεγάλη που υπάρχει περιορισμός σε 6 cronuts ανά άτομο ανά ημέρα.
Το γλυκό υβρίδιο μοιάζει με donuts αλλά χρησιμοποιεί την ζύμη των croissant και των Danish μαζί, είναι γεμισμένο με κρέμα και επικαλυμμένο με γλάσο ή σοκολάτα. Επιδέχεται προσθήκες από παγωτό, φρούτα, σοκολάτα, ξηρούς καρπούς και σερβίρεται κάθε εποχή.
Εκπαιδευτής Chef: Γιάννης Ζωγράφος Πόντοι ΜΜ :20 ή 16 με κάρτα ανεργίας
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.