FRAISIER
- Αφιέρωμα Ιανουαρίου
- Επίπεδο Advanced
- new
- Τεχνικά Ζαχαροπλαστικής
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Αυθεντικά Γαλλικό, με 2 στρώσεις genoise, αφράτη κρέμα frangipane, πολλές φρέσκες φράουλες και κρέμα σαντιγί. Είναι ένα από τα πιο κλασσικά, αεράτα, κομψά γλυκά της Γαλλίας, το οποίο συγκλονίζει με την φρεσκάδα της γεύσης του. Παλιότερα (τον 17ο αιώνα) η genoise δεν χρησιμοποιούνταν και στην θέση της οι ζαχαροπλάστες χρησιμοποιούσαν μπισκότα βουτηγμένα στην σαμπάνια, τόσο όσο να μαλακώσουν ελαφρώς!
Εκπαιδευτής Chef: Γιάννης Ζωγράφος Πόντοι ΜΜ :35 ή 20 με κάρτα ανεργίας
*Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.