TORRE DI LATTE
- Αφιέρωμα Νοεμβρίου
- coming soon
- Επίπεδο Basics
- new
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Το γαλακτομπούρεκο με όρους διεθνείς. Από τις παραδοσιακές τεχνικές στις πιο σύγχρονες, το torre di latte μπορεί άνετα να χαρακτηριστεί ως γλυκό εστιατορίου αφού καταφέρνει να συνθέσει γεύσεις αγαπημένες, νέες τεχνικές και παρουσίαση σε ατομικό πιάτο. Για να το παρασκευάσουμε χρησιμοποιούμε ψητά φύλλα Βυρηττού με βούτυρο γάλακτος, μέλι και κανέλα και ετοιμάζουμε την κρέμα του που θα μας δώσει την οικειότητα του γαλακτομπούρεκου. Συνοδεία με χειροποίητο παγωτό καϊμάκι.
Εκπαιδευτής Chef: Νίκος Καραφλός Πόντοι ΜΜ :20
*Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.