16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Μαθήματα για όλα τα επίπεδα
Κράτηση Μαθήματα
Ανακαλύψτε τα ΟΛΑ!
Σεμινάρια & Προγράμματα
16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Με ενδιαφέρει η Εκπαίδευση και η Πιστοποίηση
Εκπαιδευτείτε από Chef
Εκπαιδευτείτε από τους καλύτερους Chef
Πείτε μας τον στόχο σας
Πείτε μας τον στόχο σας και ανακαλύψτε τι μαθήματα σας ταιριάζουν
Απεριόριστες δυνατότητες
Απεριόριστες δυνατότητες για εσάς
Μάθετε νέες δεξιότητες
Εμπλουτίζετε τις γνώσεις σας
Δημιουργείτε νέες δυνατότητες
Ανακαλύπτετε τη δημιουργικότητά σας
Eπιτυγχάνετε τους επαγγελματικούς σας στόχους
Επεκτείνετε τις ευκαιρίες της σταδιοδρομίας σας
Καταφέρνετε ότι ονειρεύεστε
Κατακτάτε την τέχνη σας και το πάθος σας
Έρχεστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους που μοιράζονται το όνειρο σας
τι δεν ξέρετε
Τι δεν ξέρετε;
Βρείτε μας
στα social media!
Η ζωντανή μάθηση σας φέρνει σε επαφή με τη
μεγαλύτερη
κοινότητα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Ανακαλύψτε
Ανακαλύψτε
Μαθήματα από εξαιρετικούς
εκπαιδευτές
Ατελείωτες επιλογές
κάθε μήνα
Προγράμματα κατάρτισης που
ταιριάζουν
στις ανάγκες σας
previous arrow
next arrow
Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

Α La Carte: Η σωστή Μεθοδολογία…

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
31/03/2017 18:00   -   21:00
ΚΟΣΤΟΣ
από 70€ ΜΟΝΟ 34,90€ για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Μαγειρικής

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Μακρυμίχαλος Νίκος
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
35
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Μαρτίου
  • Very Popular
  • Επίπεδο Advanced
  • new
  • Special Edition
Α La Carte: Η σωστή Μεθοδολογία…

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Ένα εξαιρετικό μενού με πληθώρα τεχνικών, αλλά και μοναδικών υλικών για τους λάτρεις των γαλλικών γεύσεων! Σε αυτό το μάθημα εξασκούμαστε σε όλα έχουμε μάθει για να αποδώσουμε συνταγές υψηλής γαστρονομίας. Ετοιμάζουμε Κοτόπουλο με πουρέ parmentier, κρέμα τρούφας και γλάσο κρέατος (Guy Martin), Σπαράγγια με αυγό ποσέ και σως Hollandaise (Alain Ducasse) και Μύδια Lyonnaise με σάλτσα vin blanc (Alain Frechon). A la carte, μία παρεξηγημένη φράση… που αφορά τόσο στο service, όσο και στο μαγείρεμα που ακολουθείται στα εστιατόρια για παραγγελίες όπου τα πιάτα κοστολογούνται, παραγγέλνονται και σερβίρονται αυτόνομα. Συνταγές ιδανικά προσαρμοσμένες για a la carte service συνήθως κάνουν χρήση υψηλών θερμοκρασιών για να δημιουργήσουν γεύσεις στο απόγειο τους.

Εκπαιδευτής Chef: Μακρυμίχαλος Νίκος        Πόντοι ΜΜ: 35  

 

-Μόνο με προπληρωμή-

* Στο συγκεκριμένο μάθημα δεν γίνεται εξαργύρωση πόντων

*Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές 

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «Α La Carte: Η σωστή Μεθοδολογία…»!