Τι είναι οι Κύκλοι;
(+30) 210 9882378

Τι είναι οι Κύκλοι;

Κύκλοι είναι τα Εκπαιδευτικά μας Προγράμματα Μαγειρικής/Ζαχαροπλαστικής που διεξάγονται σε ολιγομελή τμήματα και με απολύτως πρακτικά μαθήματα! Αν λοιπόν ενδιαφέρεστε να ασχοληθείτε επαγγελματικά, διεκδικώντας άμεσα εργασιακή αποκατάσταση ή/και πιστοποίηση επαγγέλματος... Τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα είναι ότι καλύτερο για να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας, και να φτάσετε σε ένα άλλο επίπεδο πρακτικής άσκησης

Στα πλαίσια της Δια Βίου Μάθησης Ενηλίκων, τα Μαθήματα Μαγειρικής προσφέρουν ολοκληρωμένη εκπαίδευση στην μαγειρική και στην ζαχαροπλαστική για επαγγελματίες και νέους μαθητές. Ο χώρος είναι διαπιστευμένος από τον ΕΟΠΠΕΠ και οι Chefs φέρουν ειδική διαπίστευση εκπαιδευτών ενηλίκων.

Στο Culinary Center η μαγειρική τέχνη διδάσκεται από καταξιωμένους εκπαιδευτές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής που θα σας προσφέρουν όλα τα εφόδια για να ακολουθήσετε την καριέρα που επιθυμείτε! Σε σύγχρονες εγκαταστάσεις που σέβονται τον μαθητή, με ποιοτικά προγράμματα, σεμινάρια εξειδίκευσης, δυνατότητα συνέχισης των σπουδών, αλλά και έμμισθης πρακτικής εξάσκησης, η εκπαίδευση παίρνει άλλες διαστάσεις! 

Κάθε εκπαιδευτικό πρόγραμμα ακολουθεί μικτή εκπαίδευση, δηλαδή είναι 80% πρακτικό και 20% θεωρητικό σε ολιγομελή τμήματα (8-12 άτομα), ενώ παράλληλα παρέχεται η δυνατότητα πιστοποίησης των γνώσεων μετά από εξετάσεις στην μαγειρική ή στην ζαχαροπλαστική. Προτεραιότητα μας είναι η εντατική πρακτική εξάσκηση στις τεχνικές με αφομοίωση των γνώσεων που λαμβάνονται κατά την διάρκεια των μαθημάτων. Ο στόχος είναι η άμεση εργασιακή αποκατάσταση των συμμετεχόντων.

Banner Kykloi

Η διάρκεια των εκπαιδευτικών προγραμμάτων είναι ανάλογη του επιπέδου σπουδών που θέλετε να αποκτήσετε και του στόχου που έχετε θέσει για την καριέρα σας. Από μικρά εκπαιδευτικά προγράμματα για όσους θέλουν να εξερευνήσουν αν η μαγειρική αποτελεί στόχο ζωής, στα ταχύρυθμα και στα ολοκληρωμένα εργαστήρια για όσους ενδιαφέρονται για άμεση εργασιακή αποκατάσταση έως τις σπουδές στην μαγειρική/ζαχαροπλαστική τέχνη για εκείνους που επιθυμούν να καταρτιστούν με το πιο ποιοτικό, ολοκληρωμένο και άριστα καταρτισμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα!

Σε κάθε πρόγραμμα αυτό που σας μαθαίνουμε είναι τις τεχνικές και συνταγές με την μεθοδολογία που εκπαιδεύονται οι καλύτεροι επαγγελματίες! Για να σας μεταδώσουμε όλες μας τις γνώσεις, δουλεύουμε σε εργαστήρια και μαθήματα, χρησιμοποιώντας την ορολογία των Chefs. Εσείς απλά επιλέγετε το αντικείμενο που σας ενδιαφέρει και γκρουπ το οποίο σας διευκολύνει. Χαρακτηριστικό των προγραμμάτων μας είναι τα έντονα, απαιτητικά hands on μαθήματα με εξάσκηση και συμμετοχή στο θεματικό αντικείμενο και η δημιουργία ολιγομελών τμημάτων.

Παρέχουμε προσωπική διδασκαλία από πιστοποιημένους εκπαιδευτές εξαιρετικής κατάρτισης σε μια άνετη ατμόσφαιρα. Δίνουμε προσωπική προσοχή σε επιμέρους στόχους της σταδιοδρομίας του κάθε συμμετέχοντα/μαθητή από τη στιγμή που έρχεται σε επαφή με τα Μαθήματα Μαγειρικής, αλλά και συντηρούμε μια θετική σχέση με τους αποφοίτους σε όλη τη σταδιοδρομία τους. Χρησιμοποιούμε τα καλύτερα υλικά και τον εξοπλισμό που απατείται για τους μαθητές μας να εκπαιδευτούν σε κουζίνες που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να διδάξουν την τέχνη, την τεχνική και τη μέθοδο που απαιτούνται. Η αναλογία μαθητών Chef είναι 8 προς 1 και σε αρκετές περιπτώσεις αρκετά μικρότερη αν χρειαστεί. Προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας και οικονομική καθοδήγηση προσαρμοσμένη στις ανάγκες του κάθε μαθητή για τα προγράμματά μας, αλλά και τιμολογιακή πολιτική φιλική προς όλους τους συμμετέχοντες.

Ο ειδικός Σύμβουλος Κατάρτισης, είναι ο υπεύθυνος για κάθε συμμετέχοντα μαθητή. Θα σας ενημερώσει για τις δυνατότητες των σπουδών σας, για την εξειδίκευση που θα ακολουθήσετε, αλλά και για κάθε εκπαιδευτικό ή επαγγελματικό στόχο που έχετε θέσει. Στο τέλος των εκπαιδευτικών προγραμμάτων σας παρέχεται η δυνατότητα για έμμισθη πρακτική εξάσκηση με επιλογές για το είδος της εστίασης και την τοποθεσία. Μέσα από την ηλεκτρονική μας πλατφόρμα διατηρείται το προφίλ κάθε συμμετέχοντα μαθητή με τους στόχους του, ενώ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπορεί να συμμετάσχει στο κλειστό φορουμ αγγελιών εργασίας. Για όλους τους επαγγελματίες Chef με μεγάλη εμπειρία, χωρίς δίπλωμα ή πιστοποίηση, παρέχεται η δυνατότητα πιστοποίησης επαγγέλματος τους μετά από εξετάσεις.

Κάθε εκπαιδευτικός κύκλος οδηγεί σε εξετάσεις πιστοποίησης για την απόκτηση του Πιστοποιητικού Βοηθού Μάγειρα αμέσως μετά την ολοκλήρωσή του. 

Στόχος μας η προώθηση της δια βίου μάθησης με την παροχή μαθημάτων Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης για τους πτυχιούχους, επαγγελματίες και λάτρεις του φαγητού.

Επιπλέον, ο εκπαιδευόμενος λαμβάνει από εμάς την Βεβαίωση Παρακολούθησης του ανάλογου εκπαιδευτικού προγράμματος με την ειδική διαπίστευση επιπέδου γνώσεων και κατάρτισης. Για το πρόγραμμα Μικρού Κύκλου Μαγειρικής/Ζαχαροπλαστικής/Ζαχαροτεχνικής λαμβάνει Βεβαίωση Παρακολούθησης βάσει προτύπου QTL Βasic, για τον Ταχύρυθμο και Ολοκληρωμένο Κύκλο Μαγειρικής λαμβάνει Βεβαίωση Παρακολούθησης βάσει προτύπου QTLAdvanced.

Το Culinary Center ‘Μαθήματα Μαγειρικής’ αποτελεί πιστοποιημένο χώρο για τις εκπαιδευτικές γνώσεις που προσφέρει και διοργανώνει εξετάσεις πιστοποίησης, τόσο για τους καταρτιζόμενους που έχουν παρακολουθήσει τα επιμορφωτικά προγράμματα που υλοποιεί, όσο και για εκείνους που έχουν τις γνώσεις και επιθυμούν να λάβουν απευθείας μέρος στις εξετάσεις πιστοποίησης. Τα προγράμματα υλοποιούνται από καταρτισμένους εκπαιδευτές μαγειρικής, ώστε οι συμμετέχοντες να οδηγούνται επιτυχώς σε εξετάσεις για την απονομή του πιστοποιητικού. Τα πιστοποιητικά είναι προσαρμοσμένα στα επαγγελματικά περιγράμματα που δημοσιοποιεί ο Εθνικός Οργανισμός Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ) πρώην Ε.ΚΕ.ΠΙΣ. του Υπουργείου Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης.   Δείτε τους διαθέσιμους κύκλους.

 

Χρειάζεστε τη βοήθεια μας για το τι ακριβώς σας ταιριάζει?

Είστε επαγγελματίας...

Είστε ερασιτέχνης...

Είστε εταιρεία...

Εκπαιδεύουμε τους μελλοντικούς μάγειρες!

CULINARY ARTS PROGRAM-Πρωτοποριακό Πρόγραμμα Εκπαίδευσης

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα με άριστα αποτελέσματα
Πρακτικά Εργαστήρια
Μικρή αναλογία μαθητών καθηγητή 12:1
Καταξιωμένοι Εκπαιδευτές
Συνεχιζόμενη επαγγελματική εκπαίδευση ενηλίκων
Συνεργασίες με σχολές και πανεπιστήμια στο εξωτερικό
Ανάπτυξη ισχυρών ικανοτήτων και δεξιοτήτων στην μαγειρικη τεχνη
Υπερσύγχρονο Περιβαλλον
Πρακτική Εξάσκηση
Προγράμματα ενδυναμωσης ομάδων
Συναρπαστικα και Διαδραστικά μαθήματα

Κλείστε σήμερα ένα ραντεβού για να ενημερωθείτε σχετικά και να λάβετε όλο το πληροφοριακό υλικό.

book an appointment

Επικοινωνήστε μαζί με την Εκπαιδευτική Σύμβουλο στο 2109882378 

WACS very small

Μεγάλη Αναγνώριση από την World Association of Chefs Societies!

 Τα Μαθήματα Μαγειρικής Culinary Center & Cookery Club μετά από αυστηρή αξιολόγηση και πληρώντας τα υψηλά διεθνή εκπαιδευτικά κριτήρια που έθεσε η Παγκόσμια Οργάνωση των Chefs (World Association Of Chefs Societies) λάβανε την Διεθνή Πιστοποίηση της WACS. Περισσότερα εδώ.

Stay in touch