Ταχύρυθμος Κύκλος
(+30) 210 9882378

Ταχύρυθμος Κύκλος Ζαχαροπλαστικής

ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΣΕ 8 ΜΑΘΗΜΑΤΑ
 

Ταχύρυθμος κύκλος ζαχαροπλαστικής τέχνης που σας προσφέρει τα απαραίτητα εφόδια για να διαπρέψετε στην κουζίνα. Τα μαθήματα εφαρμόζουν την επαγγελματική μεθοδολογία σε μαθήματα απόλυτης πρακτικής εξάσκησης που θα απογειώσουν τις μαγειρικές σας δεξιότητες. Οι εξειδικευμένοι και εξαιρετικά καταρτισμένοι Chef μας θα σας εκπαιδεύσουν τεχνικά για να μπορείτε άμεσα να αποδίδετε με επαγγελματισμό. Έντονα hands on μαθήματα διάρκειας 3 ωρών και ολιγομελή τμήματα. 

Τα Μαθήματα Μαγειρικής είναι αδειοδοτημένο ΚΔΒΜ1 από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού του Υπουργείου Παιδείας με ΦΕΚ 2677-Β/9-11-2011 και Αρ. Αδείας 2100469. 

 

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σεμινάριο: 8 Μαθήματα 

Εκπαίδευση: 20% Θεωρητική +  80% Πρακτική

Ολιγομελή Τμήματα: Μέχρι 8 άτομα

Κόστος: 550

Τα δίδακτρα προκαταβάλλονται με την εγγραφή για την οριστικοποίηση της κράτησής σας. Για τα μαθήματα συμπεριλαμβάνονται επιμόρφωση και όλα τα απαραίτητα υλικά εργασίας. Δίνεται βεβαίωση παρακολούθησης. Δυνατότητα πιστοποίησης προγράμματος. 

Σχετικά με τις Εξετάσεις Πιστοποίησης πατήστε εδώ. Kόστος εξέταστρων: 120€.

 Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα είναι διαπιστευμένο από τον Τεχνοβλαστό Αριστοτελείου Πανεπιστημίου με το πρότυπο QTL Advanced QTL logo advancedSMALL
 

ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

ΜΑΘΗΜΑ 1: Βασικές Κρέμες

  • Κρέμα Πατισερί ( ζεστή - κρύα)
  • Κιγιέ
  • Κρέμα Anglaise
  • Μους Σοκολάτα και παραλλαγές
  • Κρέμα Βουτύρου

ΜΑΘΗΜΑ 2: Βασικές Ζύμες

  • Genoise
  • Παντεσπάνι Σοκολάτας
  • Μπισκουί Βανίλιας-Σοκολάτας
  • Διάφορες βάσεις Τούρτας χωρίς Γλουτένη

ΜΑΘΗΜΑ 3: Ζύμη Croissant, Μπριος, Κείκ, Τάρτας

  • Danish Pastry
  • Artisan Croissant (Γεμιστά, Σιροπιαστά, με επικάλυψη Σοκολάτας)
  • Angel Cake
  • Mud Cake

ΜΑΘΗΜΑ 4: Ζύμη Choux/Eclair

  • Paris Brest
  • Profiterol
  • Croquem Bouche

ΜΑΘΗΜΑ 5: Cookies-Μπισκότα

  • Τριών ειδών βουτύματα
  • American cookies
  • Βουτήματα ξηρών καρπών (Νουά Καρυδιού, Βουτύματα Αμυγδάλου κ.α.)

ΜΑΘΗΜΑ 6: Μακαρόν

ΜΑΘΗΜΑ 7: Γεμίσεις Τούρτας

  • Διάφορες Τεχνικές μους (Καραμέλα, Φράουλα, Ανανά, Μπανάνα, Φυστίκι κ.α.)
  • Διάφορες Τεχνικές με Μους Σοκολάτας (Κουβερτούρα Σοκολάτας, Λευκής Σοκολάτας, Gianduja, Σοκολάτα Γάλακτος)

ΜΑΘΗΜΑ 8: Γλυκά Σοκολάτας

  • Ταρτάκια Σοκολάτας
  • Διάφορες παρασκευές σοκολάτας(πάστες, παστάκια)
  • Φούρνου (σοκολατόπιτα, brownie, σουφλέ moelleux, molten σουφλέ)

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας.

Εκπαιδεύουμε τους μελλοντικούς μάγειρες!

CULINARY ARTS PROGRAM-Πρωτοποριακό Πρόγραμμα Εκπαίδευσης

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα με άριστα αποτελέσματα
Πρακτικά Εργαστήρια
Μικρή αναλογία μαθητών καθηγητή 12:1
Καταξιωμένοι Εκπαιδευτές
Συνεχιζόμενη επαγγελματική εκπαίδευση ενηλίκων
Συνεργασίες με σχολές και πανεπιστήμια στο εξωτερικό
Ανάπτυξη ισχυρών ικανοτήτων και δεξιοτήτων στην μαγειρικη τεχνη
Υπερσύγχρονο Περιβαλλον
Πρακτική Εξάσκηση
Προγράμματα ενδυναμωσης ομάδων
Συναρπαστικα και Διαδραστικά μαθήματα

Κλείστε σήμερα ένα ραντεβού για να ενημερωθείτε σχετικά και να λάβετε όλο το πληροφοριακό υλικό.

book an appointment

Επικοινωνήστε μαζί με την Εκπαιδευτική Σύμβουλο στο 2109882378 

WACS very small

Μεγάλη Αναγνώριση από την World Association of Chefs Societies!

 Τα Μαθήματα Μαγειρικής Culinary Center & Cookery Club μετά από αυστηρή αξιολόγηση και πληρώντας τα υψηλά διεθνή εκπαιδευτικά κριτήρια που έθεσε η Παγκόσμια Οργάνωση των Chefs (World Association Of Chefs Societies) λάβανε την Διεθνή Πιστοποίηση της WACS. Περισσότερα εδώ.

Stay in touch