Ταχύρυθμος Κύκλος
(+30) 210 9882378

Ταχύρυθμος Κύκλος Ζαχαροπλαστικής

ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΣΕ 8 ΜΑΘΗΜΑΤΑ
 

Ταχύρυθμος κύκλος ζαχαροπλαστικής τέχνης που σας προσφέρει τα απαραίτητα εφόδια για να διαπρέψετε στην κουζίνα. Τα μαθήματα εφαρμόζουν την επαγγελματική μεθοδολογία σε μαθήματα απόλυτης πρακτικής εξάσκησης που θα απογειώσουν τις μαγειρικές σας δεξιότητες. Οι εξειδικευμένοι και εξαιρετικά καταρτισμένοι Chef μας θα σας εκπαιδεύσουν τεχνικά για να μπορείτε άμεσα να αποδίδετε με επαγγελματισμό. Έντονα hands on μαθήματα διάρκειας 3 ωρών και ολιγομελή τμήματα. 

Τα Μαθήματα Μαγειρικής είναι αδειοδοτημένο ΚΔΒΜ1 από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού του Υπουργείου Παιδείας με ΦΕΚ 2677-Β/9-11-2011 και Αρ. Αδείας 2100469. 

 

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σεμινάριο: 8 Μαθήματα 

Εκπαίδευση: 20% Θεωρητική +  80% Πρακτική

Ολιγομελή Τμήματα: Μέχρι 8 άτομα

Κόστος: απο 740€, στα 640€

Τα δίδακτρα προκαταβάλλονται με την εγγραφή για την οριστικοποίηση της κράτησής σας. Για τα μαθήματα συμπεριλαμβάνονται επιμόρφωση και όλα τα απαραίτητα υλικά εργασίας. Δίνεται βεβαίωση παρακολούθησης. Δυνατότητα πιστοποίησης προγράμματος. 

Σχετικά με τις Εξετάσεις Πιστοποίησης πατήστε εδώ. Kόστος εξέταστρων: 120€.

 Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα είναι διαπιστευμένο από τον Τεχνοβλαστό Αριστοτελείου Πανεπιστημίου με το πρότυπο QTL Advanced QTL logo advancedSMALL
 

ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

ΜΑΘΗΜΑ 1: Κρέμες
Πατισιέ βανιλια / Πατισιε Σοκολάτας / Σαντ-ονορε / Κρέμα-ανγκλέζ / Κρέμα Βουτύρου με Κρέμα-ανγκλέζ

ΜΑΘΗΜΑ 2: Μους
Πατ-α-μπομπ / Μους σοκολάτας με Πατ-α-μπομπ / Μούς Φρούτων του δάσους / Βαβαρουάζ Βανίλιας / Βαβαρουάζ Σοκολάτας

ΜΑΘΗΜΑ 3: Μαρέγκες, Σως
Μαρέγκα Γαλλική / Μαρέγκα Ελβετική / Μαρέγκα Ιταλική / Σως Σοκολάτας με ψητά μήλα / Σώς Καραμέλας με ψητές μπανάνες / Σαμπαγιόν Γκραντινέ με φρούτα / Κουλί φρούτων του δασους

ΜΑΘΗΜΑ 4: Ζενουάζ, Κεικ, Σαμπλέ, Σουκρέ
Ζενουάζ Βανίλια / Ζενουάζ Σοκολάτας / Κέικ με φρούτα γλασέ / Σαμπλέ Τάρτα με γέμιση μήλου / Σουκρέ Ταρτα με γέμιση λεμονιού

ΜΑΘΗΜΑ 5: Μπισκουί
Κουγιέρ / Ρουλάντ / Τζοκόντ / Σαβοϊ / Σοκολά σαν φαρίν

ΜΑΘΗΜΑ 6: Ζύμη choux
Ζύμη Σού Βανίλιας / Ζύμη Σού Σοκολάτας / Κροκαλέν / Ψήσιμο Καραμέλας / Σού καραμέλας / Εκλαίρ Σοκολατας

ΜΑΘΗΜΑ 7: Γλυκά Σοκολάτας
Φοντάν / Σουφλέ / Μπράουνι με καρύδια / Σιρόπι Σοκολάτας / Σοκολατόπιτα

ΜΑΘΗΜΑ 8: Πετιτ – φουρ
Μαντλέν / Φινανσιέρ / Τουϊγ / Ντιαμάντ / Λάνγκ / Σιγκαρέτ / Σακούλας

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας.

Εκπαιδεύουμε τους μελλοντικούς μάγειρες!

CULINARY ARTS PROGRAM-Πρωτοποριακό Πρόγραμμα Εκπαίδευσης

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα με άριστα αποτελέσματα
Πρακτικά Εργαστήρια
Μικρή αναλογία μαθητών καθηγητή 12:1
Καταξιωμένοι Εκπαιδευτές
Συνεχιζόμενη επαγγελματική εκπαίδευση ενηλίκων
Συνεργασίες με σχολές και πανεπιστήμια στο εξωτερικό
Ανάπτυξη ισχυρών ικανοτήτων και δεξιοτήτων στην μαγειρικη τεχνη
Υπερσύγχρονο Περιβαλλον
Πρακτική Εξάσκηση
Προγράμματα ενδυναμωσης ομάδων
Συναρπαστικα και Διαδραστικά μαθήματα

Κλείστε σήμερα ένα ραντεβού για να ενημερωθείτε σχετικά και να λάβετε όλο το πληροφοριακό υλικό.

book an appointment

Επικοινωνήστε μαζί με την Εκπαιδευτική Σύμβουλο στο 2109882378 

WACS very small

Μεγάλη Αναγνώριση από την World Association of Chefs Societies!

 Τα Μαθήματα Μαγειρικής Culinary Center & Cookery Club μετά από αυστηρή αξιολόγηση και πληρώντας τα υψηλά διεθνή εκπαιδευτικά κριτήρια που έθεσε η Παγκόσμια Οργάνωση των Chefs (World Association Of Chefs Societies) λάβανε την Διεθνή Πιστοποίηση της WACS. Περισσότερα εδώ.

Stay in touch