Ολοκληρωμένος Κύκλος
(+30) 210 9882378

Ολοκληρωμένος Κύκλος Ζαχαροπλαστικής

ΟΛΗ Η ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΤΕΧΝΗ ΣΕ 12 ΜΑΘΗΜΑΤΑ 

Ο Ολοκληρωμένος κύκλος ζαχαροπλαστικής τέχνης σας προσφέρει όλα τα απαραίτητα εφόδια για να διαπρέψετε στην κουζίνα. Εντατική πρακτική εξάσκηση, ολιγομελή τμήματα (μέχρι 8 άτομα) και εξατομικευμένη υποστήριξη από τους Chef. Στόχος μας είναι πολύ γρήγορα να αποκτήσετε εξειδικευμένες γνώσεις και δεξιότητες στην ζαχαροπλαστική τέχνη, στον τρόπο παρουσίασης και στην ορολογία με σκοπό την άμεση εργασιακή αποκατάσταση.

Τα Μαθήματα Μαγειρικής είναι αδειοδοτημένο ΚΔΒΜ1 από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού του Υπουργείου Παιδείας με ΦΕΚ 2677-Β/9-11-2011 και Αρ. Αδείας 2100469.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σεμινάριο: 12 Μαθήματα 

Εκπαίδευση: 20% Θεωρητική +  80% Πρακτική

Ολιγομελή Τμήματα: Μέχρι 8 άτομα

Κόστος: 1100 €

Τα δίδακτρα προκαταβάλλονται με την εγγραφή για την οριστικοποίηση της κράτησής σας. Για τα μαθήματα συμπεριλαμβάνονται επιμόρφωση και όλα τα απαραίτητα υλικά εργασίας.

Δίνεται βεβαίωση παρακολούθησης εκπαιδευτικού προγράμματος και συστατική επιστολή από τον επιβλέποντα Chef. Δυνατότητα πιστοποίησης προγράμματος. 

Σχετικά με τις Εξετάσεις Πιστοποίησης πατήστε εδώ. Kόστος εξέταστρων: 120€.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα είναι διαπιστευμένο από τον Τεχνοβλαστό Αριστοτελείου Πανεπιστημίου με το πρότυπο QTL ExpertQTL logo expertSMALL

ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

ΜΑΘΗΜΑ 1: Βασικές Κρέμες

  • Κρέμα Πατισερί
  • Κιγιέ
  • Κρέμα Anglaise
  • Κρέμα Βουτύρου

ΜΑΘΗΜΑ 2: Βασικές Ζύμες

  • Genoise
  • Παντεσπάνι Σοκολάτας
  • Μπισκουί Βανίλιας - Σοκολάτας
  • Διάφορες  βάσεις Τούρτας χωρίς Γλουτένη

ΜΑΘΗΜΑ 3: Ζύμη Κρουασάν, Μπριός, Κεικ, Τάρτας

  • Danish Pastry
  • Artisan Croissant (Γεμιστά, Σιροπιαστά, με επικάλυψη Σοκολάτας)
  • Angel Cake
  • Mud Cake

ΜΑΘΗΜΑ 4: Ζύμη Choux/Eclair (Paris Brest, Profiterol, Croquem Bouche)

ΜΑΘΗΜΑ 5: Cookies-Μπισκότα

  • Τριών ειδών βουτύματα
  • American Cookies
  • Βουτύματα ξηρών καρπών (Νουά Καρυδιού, Βουτύματα Αμυγδάλου κ.α.)

ΜΑΘΗΜΑ 6: Μακαρόν

ΜΑΘΗΜΑ 7: Μille Feullie

  • Τεχνική Σφολιάτας με το χέρι
  • Παράγωγα Σφολιάτας

ΜΑΘΗΜΑ 8: Γεμίσεις Τούρτας

  • Διάφορες τεχνικές μους( Καραμέλα, Φράουλα, Ανανά, Μπανάνα, Φυστίκι κ.α.)
  • Διάφορες τεχνικές μους Σοκολάτας ( Κουβερτούρα Σοκολάτας, Λευκής Σοκολάτας, Gandujia, Σοκολάτα Γάλακτος)

ΜΑΘΗΜΑ 9: Βασικές Τεχνικές Διακόσμισης Τούρτας

  • Επεξεργασία και ντεκόρ καραμέλας
  • Επεξεργασία και ντεκόρ σοκολάτας
  • Φαρσιτούρες- Καθρέφτες

ΜΑΘΗΜΑ 10: Σιροπιαστά Γλυκά

  • Παραδοσιακά γλυκά ταψιού ( Μπακλαβάς, Γαλακτομπούρεκο, Ραβανί, Σάμαλι)
  • Μπουκιές Σιροπιαστές- και με σοκολάτα- ( Σαραγλί, Κανταίφι κ.α.)
  • Γλυκά Ανατολής ( ΤΑουκ Γιουκσού, Καζάν Ντιπί, Κιουνεφέ κ.α.)

ΜΑΘΗΜΑ 11: Επεξεργασία Σοκολάτας

  • Είδη Σοκολάτας( ποσοστό κακάο επί τις εκατό, απομίμηση σοκολάτας, λευκή σοκολάτα)
  • Στρώσιμο σοκολάτας
  • Τεχνικές επικάλυψεις σοκολάτας (σοκολάτακια, γεμιστά σοκολατάκια με πραλίνα, ποτό κ.α.)

ΜΑΘΗΜΑ 12: Γλυκά Σοκολάτας

  • Ταρτάκια Σοκολάτας
  • Διάφορες παρασκευές σοκολάτας (πάστες, παστάκια)
  • Φούρνου ( σοκολατόπιτα, brownie, σουφλέ μοελέ, molten soyffle)

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210 9882378.

Χρειάζεστε τη βοήθεια μας για το τι ακριβώς σας ταιριάζει?

Είστε επαγγελματίας...

Είστε ερασιτέχνης...

Είστε εταιρεία...

Εκπαιδεύουμε τους μελλοντικούς μάγειρες!

CULINARY ARTS PROGRAM-Πρωτοποριακό Πρόγραμμα Εκπαίδευσης

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα με άριστα αποτελέσματα
Πρακτικά Εργαστήρια
Μικρή αναλογία μαθητών καθηγητή 12:1
Καταξιωμένοι Εκπαιδευτές
Συνεχιζόμενη επαγγελματική εκπαίδευση ενηλίκων
Συνεργασίες με σχολές και πανεπιστήμια στο εξωτερικό
Ανάπτυξη ισχυρών ικανοτήτων και δεξιοτήτων στην μαγειρικη τεχνη
Υπερσύγχρονο Περιβαλλον
Πρακτική Εξάσκηση
Προγράμματα ενδυναμωσης ομάδων
Συναρπαστικα και Διαδραστικά μαθήματα

Κλείστε σήμερα ένα ραντεβού για να ενημερωθείτε σχετικά και να λάβετε όλο το πληροφοριακό υλικό.

book an appointment

Επικοινωνήστε μαζί με την Εκπαιδευτική Σύμβουλο στο 2109882378 

WACS very small

Μεγάλη Αναγνώριση από την World Association of Chefs Societies!

 Τα Μαθήματα Μαγειρικής Culinary Center & Cookery Club μετά από αυστηρή αξιολόγηση και πληρώντας τα υψηλά διεθνή εκπαιδευτικά κριτήρια που έθεσε η Παγκόσμια Οργάνωση των Chefs (World Association Of Chefs Societies) λάβανε την Διεθνή Πιστοποίηση της WACS. Περισσότερα εδώ.

Stay in touch