Ταχύρυθμος Κύκλος
(+30) 210 9882378

Ταχύρυθμος Κύκλος Μαγειρικής

ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΤΕΧΝΗΣ ΣΕ 8 ΜΑΘΗΜΑΤΑ 

Ταχύρυθμος κύκλος μαγειρικής τέχνης που σας προσφέρει τα απαραίτητα εφόδια για να διαπρέψετε στην κουζίνα. Τα μαθήματα εφαρμόζουν την επαγγελματική μεθοδολογία σε μαθήματα απόλυτης πρακτικής εξάσκησης που θα απογειώσουν τις μαγειρικές σας δεξιότητες. Οι εξειδικευμένοι και εξαιρετικά καταρτισμένοι Chef μας θα σας εκπαιδεύσουν τεχνικά για να μπορείτε άμεσα να αποδίδετε με επαγγελματισμό. Έντονα hands on μαθήματα διάρκειας 3 ωρών και ολιγομελή τμήματα. 

Τα Μαθήματα Μαγειρικής είναι αδειοδοτημένο ΚΔΒΜ1 από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού του Υπουργείου Παιδείας με ΦΕΚ 2677-Β/9-11-2011 και Αρ. Αδείας 2100469.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σεμινάριο: 8 Μαθήματα 

Εκπαίδευση: 20% Θεωρητική +  80% Πρακτική

Ολιγομελή Τμήματα: Μέχρι 8 άτομα

Chef Εισηγητής: Νίκος Μακρυμίχαλος, Νίκος Κατσαριώτης

Κόστος: 550

Τα δίδακτρα προκαταβάλλονται με την εγγραφή για την οριστικοποίηση της κράτησής σας. Για τα μαθήματα συμπεριλαμβάνονται επιμόρφωση και όλα τα απαραίτητα υλικά εργασίας. Δίνεται βεβαίωση παρακολούθησης. Δυνατότητα πιστοποίησης προγράμματος. 

Σχετικά με τις Εξετάσεις Πιστοποίησης πατήστε εδώ. Kόστος εξέταστρων: 120€.

 Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα είναι διαπιστευμένο από τον Τεχνοβλαστό Αριστοτελείου Πανεπιστημίου με το πρότυπο QTL Advanced QTL logo advancedSMALL

ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

ΜΑΘΗΜΑ 1: Κοπές

  • Στάση σώματος
  • Χρήση μαχαιριού & Κοπές

ΜΑΘΗΜΑ 2: Σάλτσες

  • Ζεστές: ντεμί γκλας, βελουτέ, μπεσαμέλ, μπίσκ
  • Κρύες: μαγιονέζα, βινεγκρέτ
  • Βουτύρου: ολλαντέζ

ΜΑΘΗΜΑ 3: Σούπες

  • Απέραστες (κρέατος)
  • Περασμένες (ψαριού)
  • Κρέμες (λαχανικών)
  • Βελουτέ (πατάτας ή πράσου)
  • Εθνικές (φακές)
  • Κονσομέ κρέατος

ΜΑΘΗΜΑ 4: Λαχανικά

  • Βραστά-Ατμού
  • Ψητά-Σοτέ
  • Γλασέ-Ετουβέ
  • Τηγανιτά σε χυλό

ΜΑΘΗΜΑ 5: Πατάτες

  • Βραστές-Πουρέ
  • Ψητές φούρνου
  • Σοτέ (ωμές ή ψημένες)
  • Γκραντινέ

ΜΑΘΗΜΑ 6: Ρύζι-Νιόκι

  • Κρεόλ
  • Πιλάφι
  • Ριζότο
  • Νιόκι παριζιέν
  • Νιόκι ρομέν
  • Νιόκι πιομεντέζ

ΜΑΘΗΜΑ 7: Ζύμες

  • Ψωμιού
  • Για φρέσκα ζυμαρικά
  • Για τάρτες
  • Χυλός τηγανίσματος

ΜΑΘΗΜΑ 8: Βασικές αρχές μαγειρικής για μοσχαράκι, χοιρινό και αρνί

  • Σχάρας
  • Σωτέ
  • Ραγγού
  • Ψητά

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας.

Χρειάζεστε τη βοήθεια μας για το τι ακριβώς σας ταιριάζει?

Είστε επαγγελματίας...

Είστε ερασιτέχνης...

Είστε εταιρεία...

Εκπαιδεύουμε τους μελλοντικούς μάγειρες!

CULINARY ARTS PROGRAM-Πρωτοποριακό Πρόγραμμα Εκπαίδευσης

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα με άριστα αποτελέσματα
Πρακτικά Εργαστήρια
Μικρή αναλογία μαθητών καθηγητή 12:1
Καταξιωμένοι Εκπαιδευτές
Συνεχιζόμενη επαγγελματική εκπαίδευση ενηλίκων
Συνεργασίες με σχολές και πανεπιστήμια στο εξωτερικό
Ανάπτυξη ισχυρών ικανοτήτων και δεξιοτήτων στην μαγειρικη τεχνη
Υπερσύγχρονο Περιβαλλον
Πρακτική Εξάσκηση
Προγράμματα ενδυναμωσης ομάδων
Συναρπαστικα και Διαδραστικά μαθήματα

Κλείστε σήμερα ένα ραντεβού για να ενημερωθείτε σχετικά και να λάβετε όλο το πληροφοριακό υλικό.

book an appointment

Επικοινωνήστε μαζί με την Εκπαιδευτική Σύμβουλο στο 2109882378 

WACS very small

Μεγάλη Αναγνώριση από την World Association of Chefs Societies!

 Τα Μαθήματα Μαγειρικής Culinary Center & Cookery Club μετά από αυστηρή αξιολόγηση και πληρώντας τα υψηλά διεθνή εκπαιδευτικά κριτήρια που έθεσε η Παγκόσμια Οργάνωση των Chefs (World Association Of Chefs Societies) λάβανε την Διεθνή Πιστοποίηση της WACS. Περισσότερα εδώ.

Η τέχνη της γευσιγνωσίας!

Εκπαιδεύστε τις αισθήσεις σας, μαθαίνοντας όλα τα μυστικά των αρωμάτων και των γεύσεων του κρασιού, της μπύρας, του ελαιόλαδου, του τυριού και της σοκολάτας.

Stay in touch