Γλυκά Εστιατορίου
Απαραίτητες Γνώσεις για κάθε μάγειρα & ζαχαροπλάστη.

Γλυκά Εστιατορίου

ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ

7 Εργαστηριακές Εφαρμογές

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Πρακτική και θεωρητική

ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

QTL Basic

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

25 ώρες

ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ

Μέχρι 10 άτομα

ΚΟΣΤΟΣ

280 €

Ανακαλύψτε τον Εξειδικευμένο Κύκλο Εκπαίδευσης Γλυκών Εστιατορίου με ενότητες που εστιάζουν σε σημαντικές τεχνικές και δεξιότητες!

Μαθαίνουμε σχετικά με την κάρτα εστιατορίου και το εδεσματολόγιο των προσφερόμενων γλυκών. Αναλύουμε τι συνιστά τα γλυκά εστιατορίου, ποια θεωρούνται πιο εμπορικά και τι μπορούμε να προσφέρουμε. Εκπαιδευόμαστε στις τεχνικές ψησίματος, εξασκούμαστε σε λεπτεπίλεπτες τεχνικές ανώτερου επιπέδου σε 5 μαθήματα, ιδανικά για επαγγελματίες και όχι μόνο.

Τα μαθήματα είναι τεχνικά και στόχο έχουν να αποκτήσετε θεμελιώδεις γνώσεις στην τέχνη της παρασκευής ιδιαίτερων γλυκών εστιατορίου.

Απευθύνεται σε φιλόδοξους μάγειρες και ζαχαροπλάστες, σε ενθουσιώδεις της ζαχαροπλαστικής, ιδανικό για στοχευόμενη εκπαίδευση προσωπικού, αλλά και όσους θέλουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους.

ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ:

Σημειώσεις προγράμματος | Βεβαίωση παρακολούθησης | Σημειώσεις προγράμματος και έξτρα υλικό ανάγνωσης | Συμμετοχή σε συναντήσεις με παραγωγούς

100 πόντοι για κατόχους membership card

Εάν κάποιο από τα προγράμματά μας δεν είναι διαθέσιμο αυτή τη στιγμή, επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε αναλυτικά.

Θεματολογία

  1. Γεύσεις σοκολάτας

  2. Γεύσεις Φρούτων

  3. Coffee Desserts

  4. Κρέμες

  5. Ξεχωριστές Γεύσεις

  6. Θεωρητικά σεμινάρια (απαραίτητα για την ολοκλήρωση του προγράμματος)

    Ασφάλεια και υγιεινή 

  7. Θεωρητικά σεμινάρια (απαραίτητα για την ολοκλήρωση του προγράμματος)

    Επιχειρώντας στην εστίαση