Νέοι Κύκλοι Εξειδίκευσης Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής!

Νέοι Κύκλοι Εξειδίκευσης Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής!

Οι Κύκλοι αυτοί εστιάζουν σε πολύ συγκεκριμένη θεματολογία κάθε φορά, όπως Αρτοποιϊα, Burger, Ζαχαροτεχνική, Πίτσα, Grill & Bbq... Όλα τα μαθήματα είναι διαδραστικά και απευθύνονται κυρίως σε όσους επιθυμούν να εκπαιδευτούν σε βάθος στις απαιτήσεις των παρακάτω εξειδικεύσεων.

 


Εξειδικευμένος Κύκλος BurgerCUT

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΣ KΥΚΛΟΣ ARTISAN BURGER

Το Burger κατατάσσεται στο γρήγορο φαγητό ωστόσο η παρασκευή του είναι ένα είδος τέχνης! Ανακαλύψτε αυτή την τέχνη αλλά και πολλά μυστικά σε ένα Κύκλο Εκπαίδευσης 3 εξειδικευμένων μαθημάτων!

Στόχος να αποκτήσετε τις θεμελιώδεις γνώσεις και δεξιότητες στην τέχνη της παρασκευής των πιο απολαυστικών χειροποίητων Burgers.  

Ιδανικό για στοχευόμενη εκπαίδευση προσωπικού, για επιχειρηματίες εστίασης και επαγγελματίες.

ΤΜΗΜΑ ΙΟΥΝΙΟΥ:  06.06 - 08.06  | 18:00 - 21:00

Δείτε περισσότερα

 


 Μικρός Κύκλος Αρτοποίας News Item

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΣ KΥΚΛΟΣ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ

Ανακαλύψτε την τέχνη της Αρτοποιίας σε ένα εκπαιδευτικό κύκλο μαθημάτων με ενότητες που εστιάζουν σε γνώσεις αρτοποίησης!

Στόχος να αποκτήσετε τις εμπλουτισμένες γνώσεις και δεξιότητες στην τέχνη της παρασκευής του ψωμιού, αλλά και των υπολοίπων παραγώγων αρτοποίησης. 

Tα μαθήματα είναι διαδραστικά και καθαρά πρακτικά, προσεγγίζοντας τεχνικές δημιουργίας εξειδικευμένων ζυμών.

ΤΜΗΜΑ ΙΟΥΝΙΟΥ: 02.06 - 30.06  | 10:00 - 14:00

Δείτε περισσότερα

 


 KOLAZ

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΣ KΥΚΛΟΣ ΖΑΧΑΡΟΤΕΝΙΚΗΣ

Ανακαλύψτε τον Εξειδικευμένο Κύκλο Ζαχαροτεχνικής με μαθήματα διαμορφωμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να σας εκπαιδεύσουν κυρίως πρακτικά, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. 

Στόχος να αποκτήσουν οι μαθητευόμενοι τα εφόδια που χρειάζονται για να εξασκήσουν την ζαχαροτεχνική, ώς εξέλιξη της σταδιοδρομίας τους. 

Ιδανικό για εξειδίκευση ζαχαροπλαστών, ή μαθητών ζαχαροπλαστικής, σε λάτρεις και ενθουσιώδεις της ζαχαροτεχνικής, σε μαθητές ή επαγγελματίες που εργάζονται και επιθυμούν να αναπτύξουν τις δημιουργικές δεξιότητές τους.

ΤΜΗΜΑ ΙΟΥΝΙΟΥ:  02.06 - 30.06  | 10:00 -  15:00  

Δείτε περισσότερα

 


 Grill bbq820x319

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΣ KΥΚΛΟΣ GRILL & BBQ

Ανακαλύψτε την τέχνη του ψησίματος και της προετοιμασίας των κρεάτων σε ένα Εξειδικευμένο Κύκλο Εκπαίδευσης που εστιάζει σε τεχνικές και συνταγές απαραίτητες για κάθε επαγγελματία!

Στόχος να αποκτήσετε εμπλουτισμένες γνώσεις και δεξιότητες στην τέχνη του grill. 

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα εστιάζει στο σωστό μαρινάρισμα όπου αυτό απαιτείται, και στην μαεστρία του ψησίματος σε bbq, αλλά και στις συνοδευτικές σάλτσες, σως και γαρνιτούρες.

ΤΜΗΜΑ ΙΟΥΛΙΟΥ:  02.07 - 10.07  | 19:00 -  22:00  

Δείτε περισσότερα

 


 ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ PIZZA

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΣ KΥΚΛΟΣ PIZZA

Ανακαλύψτε την τέχνη της Πίτσας σε ένα Εξειδικευμένο Κύκλο Εκπαίδευσης με ενότητες που εστιάζουν στις βασικές τεχνικές και δεξιότητες!

Στόχος να αποκτήσετε τις σημαντικές γνώσεις στην τέχνη της παρασκευής της πίτσας από τα βασικά υλικά και την τροφογνωσία έως την ζύμη, τις αυθεντικές σάλτσες και το ιδανικό ψήσιμο.

Ιδανικό για στοχευόμενη εκπαίδευση προσωπικού, για επιχειρηματίες εστίασης και επαγγελματίες.

ΤΜΗΜΑ ΙΟΥΛΙΟΥ:  10.07 - 18.07  | 10:30 -  13:30  

Δείτε περισσότερα

 

 

Δευτέρα, 16 Απριλίου 2018