Φλεβάρης: Ανακαλύψτε τα μαθήματα Μαγειρικής, Ζαχαροπλαστικής & Ζαχαροτεχνικής !

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

Δείτε τα 6 αφιερώματα μαγειρικής που μονοπωλούν το ενδιαφέρον μας

Burritos kai Quesadillas

Παραδοσιακά Ελληνικά: Μαθήματα που μας ταξιδεύουν νοερά... Εκπαιδευτείτε σε χειμωνιάτικες Πηλιορείτικες Γεύσεις καθώς και αγαπημένες Κυπριακές Νοστιμιές. Στο σεμινάριο για την Καθαρά Δευτέρα, ετοιμάζουμε το παραδοσιακό τραπέζι για τα Κούλουμα και σας προσκαλούμε... Ανακαλύψτε όλα τα Παραδοσιακά και Ελληνικά εδώ.

Κλασσικά και Τεχνικά: Ένα σημαντικό μάθημα που σας προσφέρει εξαιρετικές γνώσεις στο Φτιάχνω Τα Δικά Μου Ζυμαρικά ! Για όσους ενδιαφέρονται να εκπαιδευτούν στις Gourmet Τάρτες, παρασκευάζουμε 3 τάρτες γεμάτες από γεύσεις της εξοχής, τον πιο gourmet τρόπο,συνδυάζοντας τέλεια εποχιακά υλικά μαζί με γαλακτοκομικά και αλλαντικά. Περισσότερα Κλασσικά και Τεχνικά μαθήματα εδώ.

Κρέας:  Μην χάσετε το Όλα στη Σχάρα λίγο πριν την νηστεία καθώς η Τσικνοπέμπτη το απαιτεί, όπως και το Χοιρινό της Παρέας εάν θέλετε να εντρυφήσετε στις τεχνικές για να κρατήσετε το κρέας τρυφερό και ζουμερό, αλλά και πως να  δημιουργήσετε την sauce που θα δώσει στο πιάτο σας άλλη διάσταση.  Ανακαλύψτε όλα τα Μαθήματα με Κρέας εδώ.

Θαλασσινά & Ψάρια:  Ο θαλασσινός θησαυρός της κουζίνας σε ένα μενού που μπορεί να συναγωνιστεί τις μεγαλύτερες νοστιμιές στα εστιατόρια... Γαρίδες& Καραβίδες με δύο θαλασσινά, συγγενικά με παρόμοια γεύση αλλά και τόσο διαφορετικό χαρακτήρα. Ακολουθούμε την παράδοση με 4 ιδιαίτερους Τσιπουρομεζέδες, ενώ το  Del Pescatore  είναι ένα σεμινάριο ιδιαίτερα τεχνικό, όπου χρησιμοποιήουμε στην κουζίνα μας γλώσσα, λαυράκι, κοκκινόψαρο, όστρακα και μαλάκια...δημιουργώντας μια θαλασσινή αμβροσία. Ένα πολύ ιδιαίτερο μάθημα.

Street Food: Οι πιο νόστιμες επιλογές για χειροποίητα Streets μέσα απο γαστρονομικά ταξίδια σέ όλα τα μέρη του κόσμου. Από Αμερική, με το Dirty Messy  όπου ο Chef εκτελεί την κλασσική συνταγή με πατάτες, κρέμα τυριού και gravy σως, όπως την ανακάλυψε στο μοναδικό "Smoke's Poutinerie"... μέχρι την μακρινή Ιαπωνία με το Hirata & Yakitori: 3 τεχνικές μας αποδεικνύουν την νοστιμιά της χώρας του Ανατέλλοντος Ηλίου. Δείτε τα πιο Street Food μαθήματα εδώ.

Διεθνής κουζίνα: Για όσους θέλουν να ανακαλύψουν Κουζίνες από διάφορα μέρη του κόσμου με εξωτικές γεύσεις... στο Wok This Way  μαγειρεύουμε κοτόπουλο Won Ton με λαχανικά και noodles,  ψήνουμεSatay θαλασσινών με αρωματικό ρύζι Jasmin και ολοκληρώνουμε μεTempura μπανάνας! Και για εσάς που δεν θα σταματήσετε να ονειρεύεστε ποτέ τι άλλο από Indian Nights, με μοναδικά  χρώματα και αρώματα. Περισσότερα Μαθήματα Διεθνούς κουζίνας δείτε εδώ.

Κλείστε έγκαιρα την θέση σας στα πιο δημοφιλή μαθήματα μαγειρικής του μήνα για να διασφαλίσετε την κράτηση. Μην διστάσετε να γραφτείτε σε λιστα αναμονής για να μπορέσουμε να σας ενημερώσουμε μόλις προκύψει διαθέσιμη θέση.

Κάντε την κράτησή σας εγκαίρως ηλεκτρονικά ή στο τηλέφωνο 2109882378!

 

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ

Ανακαλύψτε τα 6 μοναδικά αφιερώματα ζαχαροπλαστικής

gallika eclair

Cakes: Kλασσικό moist cake με σοκολάτα γάλακτος, ένα πιο φρουτώδες με γλάσο πορτοκαλιού, αλλά  και το εντυπωσιακό με bitter καραμέλα στα Υγρά Κέικ, Δείτε περισσότερα Cakes εδώ.

Παραδοσιακά - Σιροπιαστά:   Χαλβάς   για όσους νηστεύουν και όχι μόνο.... ένα αγαπημένο επιδόρπιο για να συνοδέψει τον καφέ, το τσάι ή να πάρει τη θέση του βραδινού σας! Στα Τρίγωνα & Canolis  εκπαιδευόμαστε στις τεχνικές σιροπιάσματος, και ο pastry chef σας μυεί στο μυστικό της λαχταριστής γέμισης κρέμας. Τα Ιταλικά cannolis είναι το αντίστοιχο γλύκισμα και αποτελούνται από γλυκιά, κρεμώδη γεύση ρικότας περιτυλιγμένη από μια τραγανή τηγανιτή ζύμη  Περισσότερα Παραδοσιακά και Σιροπιαστά εδώ.

Τάρτες - Ζύμες- Μπισκότα: Αγαπημένη Μηλόπιτα σε δύο εκδοχές: η κλασσική γαλλική διακοσμημένη με μήλα σε ροδέλες, συνοδεία σως Ανκλαιζ και Τart tatin με συνοδεία παγωτού, όπως είθισται στην Ελλάδα. Εκπαιδευόμαστε στο Γαλλικό Προφιτερόλ και Παριζιάνικα Εκλαίρ που είναι η πιο hot trend του Παρισιού. Συνδυάζουμε με φρούτα εποχής  και μους σοκολάτα, χρησιμοποιώντας τις τεχνικές της pate a bombe και της σάλτσας βατόμουρου Ανακαλύψτε περισσότερα μαθήματα για Τάρτες - Ζύμες - Μπισκότα εδώ.

Εξειδικευμένες Τεχνικές Ζαχαροπλαστικής: Macarons, εκπαιδευτείτε σε τεχνικές ώστε να αποδώσετε μία ομοιόμορφη, βελούδινη και τραγανή παράλληλα αίσθηση που αφήνει η ψημένη αμυγδαλόπαστα με την φινετσάτη ολόφρεσκη γέμιση! Στα  Πετιτ Φουρ, φτιάχνουμε ταρτάκι με σοκολάτα και λεμόνι, σουδάκι κρακλάν με πραλίνα και παστάκι με μπισκουί joconde και φρούτα εποχής, ακολουθώντας ολοκληρωμένες τεχνικές ζαχαροπλαστικής.. Περισσότερα Τεχνικά μαθήματα Ζαχαροπλαστικής δείτε εδώ.

Τούρτα - Πάστα - Γλυκίσματα: Le San Marco  εμπνευσμένο από την Βενετία με τεχνικές υψηλής ζαχαροπλαστικής και Bombe Cioccolato μια εξαιρετική ατομική πάστα σε ένα μοναδικό σχέδιο dome, όπου κάθε γεύση παίρνει τον ρόλο της και στο σύνολο όλες μαζί απαρτίζουν ένα σοκολατένιο όνειρο Δείτε περισσότερα μαθήματα για Τούρτα - Πάστα - Γλυκίσματα εδώ.

Κλείστε έγκαιρα την θέση σας στα πιο δημοφιλή μαθήματα ζαχαροπλαστικής του μήνα

Κάντε την κράτησή σας εγκαίρως ηλεκτρονικά ή στο τηλέφωνο 2109882378!

 

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΗΣ ΖΑΧΑΡΟΤΕΧΝΙΚΗΣ

 4 Μαθήματα Ζαχαροτεχνικής & Μοντελισμού που θα εμπλουτίσουν τις γνώσεις σας!

Forever Love

Τούρτα:Only Love  Μία υπέροχη τούρτα, η οποία δεν μας περιορίζει μόνο στην ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου! Αποτελεί εξαιρετική ιδέα για κάθε προσφορά αγάπης (γιορτή της μαμάς, επέτειος, γεννέθλια).

Τα χαριτωμένα αρκουδάκια της Forever Friends στο  Toppers: Forever Love σε νέα αγαπησιάρικα σχέδια. 4 φιγούρες θα μας βοηθήσουν να εξειδικεύσουμε τα 2D σχέδια μας.

Ενώ στο Toppers: Baby Cute  εξασκείστε τις τεχνικές σας πάνω σε γλυκά, επιτυχημένα σχέδια για baby shower, βάφτιση και πρώτα γενέθλια! 

Τέλος το σεμινάριο Τούρτα:My Bag, What a bag σας προσφέρει τη δυνατότητα να εκπαιδευτείτε σε μία εξαιρετική τούρτα, η οποία καταφέρνει να συνδυάσει πολλές τεχνικές και αρκετές γνώσεις.

Κλείστε έγκαιρα την θέση σας στα πιο δημοφιλή μαθήματα ζαχαροτεχνικής του μήνα

 

Περισσότερες πληροφορίες Πώς να κάνετε κράτηση?

Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2018