Aνακαλύψτε τα Αφιερώματα των Μαθημάτων Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής του Νοεμβρίου!

Aνακαλύψτε τα Αφιερώματα των Μαθημάτων Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής του Νοεμβρίου!

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Νοεμβρίου συνδυάζει σημαντικούς παράγοντες που έχουν λόγο να μονοπωλούν το ενδιαφέρον μας για τις ιδιαιτερότητές τους. Τέσσερα αφιερώματα με τεχνικές για κρέατα, αρώματα και γεύσεις διεθνούς κουζίνας, ιδέες για  μοναδικά street food, αλλά και Ελληνική Κουζίνα με παραδοσιακά μαγειρέματα.

 ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

Ανακαλύψτε τα Μαθήματα Μαγειρικής του Νοεμβρίου: 

Κρέας: O Chef Νίκος Κατσαριώτης μοιράζεται μαζί σας μυστικά για καρυκεύματα και τρόπους ψησίματος για παραδοσιακά Σουτζουκάκια και Κεφτεδάκια και μας μαγεύει με τις γεύσεις του, ενώ στα μαθήματα  Holy Chicken και Gordon Blue αποκτάτε τεχνικές γνώσεις και μοναδικές ιδέες για πιάτα ιδανικά για να ενταχθούν σε μενού εστιατορίων και όχι μόνο. Μαθαίνουμε πώς μαρινάρουμε, πώς πανάρουμε, πώς ψήνουμε και με τί σάλτσα συνταιριάζουμε τα κομμάτια του κοτόπουλου.  Ανακαλύψτε ολόκληρη την θεματολογία για μαθήματα με βάση το Κρέας.

Διεθνής Κουζίνα: Ταξιδεύουμε από Αγγλία με μία συνταγή που άφησε εποχή: το κλασσικό φιλέτο Wellington , συνταγή αρκετά σύνθετη ιδανική για ειδικές περιστάσεις, με μοναδική γεύση αλλά και πλούτο γνώσεων... Περνάμε την θάλασσα της Μάγχης και φτάνουμε στην ερωτική Γαλλία για να μαγειρέψουμε Boeuf Bourguignon, ένα φαγητό κατσαρόλας, όπου το μοσχαράκι με την μέθοδο μπραιζέ μαγειρεύται σε κόκκινο κρασί μέχρι να προσδώσει τα αρώματα του. Τέλος, με αέρα από Φλωρεντία ένα μενού ειδικά σχεδιασμένο και εμπνευσμένο από την Βόρεια Ιταλία στο Dinner from Florence ! Τελευταία μας στάση η μακρινή Ινδία με το γαστρονομικό σύμβολο της - το Tandoori Masala - ένα πιάτο που φημίζεται για τις έντονες αντιθέσεις του, αλλά και τις πικάντικες γεύσεις. Ανακαλύψτε περισσότερα μαθήματα Διεθνούς Κουζίνας.

shutterstock 318709205

5 μαθήματα Street Food:  Οι πιο νόστιμες επιλογές για χειροποίητα Streets μέσα απο γαστρονομικά ταξίδια σέ όλα τα μέρη του κόσμου! Crocs για το Croque Monsieur το οποίο  αποτελεί παραδοσιακό έδεσμα των γαλλικών bistro, Γαλλικά sandwiches στην πιο gourmet εκδοχή τους, όπως το Bistro Baguetto και το Pan bagnat από την Προβηγκία στο εξαιρετικό μάθημα French & Chic Sandwiches, ενώ στο Breakfast My Day  έχουμε απλά ένα στόχο: να σας "φτιάξουμε" την ημέρα με πρωτότυπα παρασκευές πρωινού. Ανακαλύψτε όλα τα μαθήματα Street Food.

Ελληνικά και Παραδοσιακά: Μεγάλη ποικιλία γεύσεων δίνουν οι Ελληνικές συνταγές στο αφιέρωμα του Νοεμβρίου! Μέσα από μαγειρέματα της παράδοσης γνωρίζουμε καλύτερα τα ήθη και τα έθιμα κάθε γωνιάς του τόπου μας και νιώθουμε την ζεστασιά και αρμονία ενός καλομαγειρέμενου φαγητού με αγνά και απλά υλικά. Άρωμα Κωνσταντινούπολης, μπαχαρικά και αρωματικά, μερακλίδικες τεχνικές στο Πολίτικη Κουζίνα, ενώ για τους οπαδούς κλασσικών συνταγών το μάθημα Χειμερινά Κλασσικά προσφέρει τεχνικές και tips για να "ακονίσετε" τις δυνατότητές σας σε πιάτα καθαρά χειμερινά.Δείτε όλα τα μαθήματα Ελληνικής Κουζίνας. 

Κλείστε έγκαιρα την θέση σας στα πιο δημοφιλή μαθήματα μαγειρικής του μήνα

Κάντε την κράτησή σας εγκαίρως ηλεκτρονικά ή στο τηλέφωνο 2109882378! 

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ                

4 Μαθήματα Αρτοποιίας που όχι μόνο θα σας διδάξουν νέες τεχνικές, αλλά θα σας βοηθήσουν να εξασκήσετε τις δεξιότητες σας σε αρτοποιητικές παρασκευές. Μαθαίνουμε τεχνικά τις παραδοσιακές Ελληνικές Κρεατόπιτες, και σας παρουσιάζουμε μία από τις πιο ολοκληρωμένες προτάσεις για brunch ή πλούσιο πρωινό με το μάθημα Αλμυρά Croissants ! Συνεχίζουμε με μικρές αφράτες μπουκιές με διάφορες γεμίσεις όπως κιμά, πατάτα και λουκάνικο στο αγαπημένο Πιροσκι.  Επαναλαμβάνεται το μάθημα  Phyllo για εσάς που δεν προλάβατε κλείσετε θέση σε ένα μάθημα όπου εκπαιδεύεστε στο άνοιγμα φύλλου... 

 

Artopoiia

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ                 

Κλασσικές συνταγές της Ζαχαροπλαστικής: Για τους λάτρεις της σοκολάτας  ο απόλυτος πειρασμός Tripple Chocolate Cake και Σοκολατόπιτα, καθώς και το ιδιαίτερο Cappuccino Cake, με χειροποιήτο παντεσπάνι, βελόυδινη mousse μόκας αλλά και κρέμα chiboust ώστε να αγκαλιάσουν αρμονικά  και περίτεχνα το γλύκισμα μας. Λαχταριστά και χειροποίητα μικρά Σοκολατάκια με Λικέρ , ένα μάθημα που έχει στόχο να μας εκπαιδεύσει σε γεμίσεις με λικέρ και πώς αυτές δένουν υπέροχα με την χροιά της σοκολάτας.  Ένα επιδόρπιο εξαιρετικών τεχνικών το Queen Bee στηρίζεται στις μοναδικές γευστικές νότες του μελιού και πώς αυτές συνταιριάζουν αρμονικά με τα στοιχεία της σοκολάτας και των ξηρών καρπών.

shutterstock 447615514

Εξειδικευμένες Τεχνικές Ζαχαροπλαστικής: Ένα μοναδικό γλυκό εμπνευσμένο από τον Pastry Chef Εμμανουέλ Χαμόν που θεωρείται ο κατεξοχήν Fino de Aroma Master Chocolatier...  Το Conquistador συναρπάζει με την φινέτσα του, αλλά και την πληθώρα τεχνικών ζαχαροπλαστικής. Άλλη μια εξαιρετική πρόταση που συνδυάζει την εορταστική ατμόσφαιρα του χειμώνα είναι το Mont Blanc, επιδόρπιο με κρέμα κάστανου, γαλλική μαρέγκα και γαρνιρισμένο με φινετσάτο τρόπο! Ετερόκλητες γεύσεις που φέρνουν αρμονία στο σύνολό τους και  σημαντικές τεχνικές ζαχαροπλαστικής δένουν μεταξύ τους για να δημιουργήσουν το γαλλικό επιδόρπιο Rose Delabre .Ένα must know τόσο για ερασιτέχνες, όσο και για επαγγελματίες. Μην τα χάσετε!

Κλείστε έγκαιρα την θέση σας στα πιο δημοφιλή μαθήματα ζαχαροπλαστικής του μήνα 

Κάντε την κράτησή σας εγκαίρως ηλεκτρονικά ή στο τηλέφωνο 2109882378! 

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΗΣ ΖΑΧΑΡΟΤΕΧΝΙΚΗΣ               

 4 Μαθήματα Ζαχαροτεχνικής : Ζηλευτές δημιουργίες, μαγικές φιγούρες που παίρνουν ζωή μέσα απο απλά και εύκολα βήματα μοντελισμού που θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους, αλλά και μία τούρτα ιδανική για μωρά ταξιδιάρικα !

zaxarotexniki

Τούρτα: Baby Fly σας εκπαιδεύει σε βασικές τεχνικές ζαχαροτεχνικής, από το άνοιγμα του φύλλου έως την επικάλυψη της  ζαχαρόπαστας σε τούρτα μοντέλο, τον σωστό χρωματισμό της μέχρι την δημιουργία σχεδίων που δίνουν την γλυκήτητα στο τελικό αποτέλεσμα. 

Στο Cake Pops: Christmas Angels  ένα άκρως δημιουργικό μάθημα που μας ετοιμάζει για την Χριστουγεννιάτικη περίοδο και μας μαθαίνει να φτιάχνουμε μικρά αγγελάκια σε cake pops.

Στο Toppers: Christmas Holidays  φτιάχνουμε 2D φιγούρες σε 4 μοναδικά σχέδια από το μηδέν με Χριστουγεννιάτικο θέμα (τάρανδος, ξωτικό, άγιος βασίλης, χιονάνθρωπος) ιδανικά για την διακόσμηση των cupcakes.

Κλείστε έγκαιρα την θέση σας στα πιο δημοφιλή μαθήματα ζαχαροτεχνικής του μήνα 

Κάντε την κράτησή σας εγκαίρως ηλεκτρονικά ή στο τηλέφωνο 2109882378! 

 

Τρίτη, 17 Οκτωβρίου 2017