Οκτώβριος: Ένας πλούσιος μήνας Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής!

Οκτώβριος: Ένας πλούσιος μήνας Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής!

Επιλέξτε την εκπαίδευση που σας ταιριάζει. Αυτό τον μήνα ανακαλύψτε μοναδικά σεμινάρια μαγειρικής, μαθήματα για αρτοπαρασκευάσματα, πίτες, ζαχαροπλαστικές παρασκευές, αλλά και ιδέες που μπορείτε να τις εντάξετε στην επιχείρηση σας.  

 ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

Κλείστε έγκαιρα την θέση σας στα πιο δημοφιλή μαθήματα του μήνα στα μαθήματα μαγειρικής...

Πέντε αφιερώματα που μονοπωλούν το ενδιαφέρον μας: 

Για Κρέας: Το απαραίτητο πρώτο πιάτο από το φθινόπωρο και μετά είναι ένα: Οι σουπες...Ο σεφ μας μοιράζεται μαζί σας τις τεχνικές και όλα τα μικρά πολύτιμα μυστικά για πεντανόστιμες Κρεατόσουπες. Στο μάθημα Συκωτάκι, εκπαιδευόμαστε στις πολύπλοκες τεχνικές του εδέσματος αυτού, τηγανιτό ή σωτέ που μπορεί να δώσει εξαιρετικές νότες σε ένα γεύμα, ενώ στο Chicken Parmigianna  θα καταλάβουμε γιατί αυτό το πιάτο  πήρε εξαιρετικές κριτικές από τους New York Times.... It's all about meat ! Ανακλύψτε όλα τα μαθήματα για το Κρέας.

 Η εξωτική πλευρά της Διεθνούς Κουζίνας: Εστιάζουμε σε ξεχωριστές, φθινοπωρινές γεύσεις όπως Τάρτα πράσου και Γαλλική mousse μαύρης σοκολάτας στο Γαλλικό Bistro.  Thai Confusion ένα fusion μενού σε πανδαισία χρωμάτων μας σαγηνεύει, όσο τίποτα άλλο. Στο Big Texan, σας μεταφέρουμε την original συνταγή από το Νο1 steakhouse του Τέξας, και σας προσκαλούμε στο Bar a la Plancha για υψηλή γαστρονομική κουζίνα με ραφινάτες γεύσεις. Ανακαλύψτε περισσότερα μαθήματα Διεθνούς Κουζίνας.

shutterstock 564574240b

4 μαθήματα Street Food:  Mac Breakfast για πρωινό ή brunch, με λαχταριστά pancakes & scrambled eggs, Muffuletta Italian Sandwich, απ'ο την Νέα Ορλεάνη, και Homewrecker για Hot Dog φερμένο από την πιο διάσημη καντίνα της Δυτικής Βιρτζίνιας. Ανακλύψτε όλα τα μαθήματα Street Food.

Για πιο Gourmet καταστάσεις: Ένας εξαιρετικός πουρές είναι η τέλεια γαρνιτούρα στο απόλυτο κυρίως γεύμα..πως θα πετύχουμε την ιδανική υφή σε έναν πουρέ? τι τον κάνει τόσο λαχταριστό? όλες οι απαντήσεις στο Gourmet Πουρέ. Από την πολυτελή ζωή των βασιλιάδων στις αυλές των δουκισσών, τα αυγά είχαν τον δικό τους ρόλο στο τραπέζι. Ωστόσο, ιστορικά ξεχωρίζουν δύο συνταγές που θα δείτε στο Royal Eggs. Περισσότερα μαθήματα στο Gourmet.

Καθημερινά: Για τους μικρούς μας φίλους σας παρουσιάζουμε τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για εύκολο πρωινό ξύπνημα στο Kid's Breakfast και κάντε τα παιδιά σας να τρώνε θρεπτικές λιχουδιές. Οι καλύτερες ιδέες στο Παιδικό Πάρτυ, ξεφεύγουμε από τα συνηθισμένα και δημιουργούμε έξυπνα και δημιουργικά lunch boxes για τα παιδιά! Μία ιταλική τεχνική, πολλαπλές δυνατότητες στην κουζίνα που ξεφεύγουν από την κλασσική συνταγή στο Lasagna. Ένα ακόμα μενού ειδικά σχεδιασμένο για τους vegan. Ανακαλύψτε το στο So Vegan. Δείτε όλα τα Καθημερινά μαθήματα. 

Κάντε την κράτησή σας εγκαίρως ηλεκτρονικά ή στο τηλέφωνο 2109882378!  

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ                 

Κλασσικές συνταγές της Ζαχαροπλαστικής: Ένα από τα πιο αγαπημένα Ιταλικά επιδόρπια σε 3 διαφορετικές μορφές που χαρίζουν ξεχωριστό αποτέλεσμα και ο λόγος για το Τιραμισού. Ανάμεσα στις απαραίτητες γνώσεις ενός ζαχαροπλάστη είναι το αγαπημένο Μαρέγκα Παντού,  Ιταλική Μαρέγκα, Γαλλική και Ελβετική, αλλά και το Σοκολατένια Σουφλέ.

tiramisou

Εξειδικευμένες Τεχνικές Ζαχαροπλαστικής: Ένα μοναδικό επιδόρπιο γλυκό από τον Alain Ducasse που συναρπάζει με την φινέτσα του, αλλά και την πληθώρα τεχνικών ζαχαροπλαστικής, το Craquelin Nougatine, μία ακόμα εξαιρετική πρόταση το Saint Honore Rose - Μην τα χάσετε!

Ανακαλύψτε περισσότερα Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής.

Κάντε την κράτησή σας εγκαίρως ηλεκτρονικά ή στο τηλέφωνο 2109882378! 

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ                

6 νέα Μαθήματα αρτοποιίας που όχι μόνο θα σας διδάξουν νέες τεχνικές, αλλά θα σας βοηθήσουν να εξασκήσετε τις δεξιότητες σας. Μαθαίνουμε τεχνικά να παρασκευάζουμε ένα μοναδικό αρτοποίημα που δημιουργήθηκε από την Εβραϊκή κοινότητα στην Πολωνία, Bagels λοιπόν! Συνεχίζουμε με πίτες... μικρές ατομικές σε μέγεθος μπουκιάς γίνονται ανάρπαστες παντού για αυτό προλάβετε να κλείσετε την θέση σας στο Πιτάκια. Δημιουργείστε 3 αγαπημένες και ιδιαίτερα νόστιμες χορτόπιτες του τόπου μας στο ΧορτόπιτεςPhyllo ξανά, για εσάς που δεν προλάβατε να κλέψετε τις εντυπώσεις στο άνοιγμα φύλλου... 

Δείτε όλα τα Μαθήματα Αρτοποιίας.

baking 810x387

 

Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2017