Ανακαλύψτε τα αφιερώματα του Σεπτεμβρίου σε Μαγειρική και Ζαχαροπλαστική!

Ανακαλύψτε τα αφιερώματα του Σεπτεμβρίου σε Μαγειρική και Ζαχαροπλαστική!

Αρπάξτε την ευκαιρία για να μάθετε να μαγειρεύετε, να εξειδικεύσετε τις γνώσεις σας, να εμπλουτίσετε ή τελειοποιήσετε τις τεχνικές σας ή και να πάρετε ιδέες για την επιχείρησή σας ! 

Τί κερδίζετε αυτόν τον μήνα? Τις καλύτερες γεύσεις σε μαγειρική, αρτοπαρασκευάσματα, πίτες, ζαχαροπλαστικές παρασκευές, αλλά και ιδέες που μπορείτε να τις εντάξετε στην καθημερινότητά σας.  

 ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

Κλείστε έγκαιρα την θέση σας στα πιο δημοφιλή μαθήματα του μήνα στα μαθήματα μαγειρικής...

Τέσσερα αφιερώματα που μονοπωλούν το ενδιαφέρον μας: 

ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΕΑΣ: Από την επιλογή του κρέατος, στο φιλετάρισμα και στο μαρινάρισμα, στις γαρνιτούρες έως το κατάλληλο μέσο θερμοκρασίας που θα χρησιμοποιήσουμε... Ιδανικό για όσους έχουν έντονο ενδιαφέρον να ανακαλύψουν την τέχνη αυτή, ερασιτέχνες, επιχειρηματίες και επαγγελματίες. Επιλέξτε το μάθημα που σας ενδιαφέρει ανάμεσα από: Η Τέλεια Μπριζόλα, γνωρίζετε ποιο είναι το ιδανικό κρέας που πρέπει να επιλέξουμε για να αποδώσει τις καλύτερες μπριζόλες? Πώς θα πετύχουμε την τέλεια υφή και γεύση? Εκπαιδευτείτε σε διαφορετικά κομμάτια με υπέροχες τεχνικές, αλλά και απίθανο mix κρεάτων στο Meating Point. Για τους επαγγελματίες, αλλά και αυτούς που απλά αγαπούν τη μαγειρική, η τεχνική braise είναι μια απαραίτητη γνώση... στο Mastering the Braise. It's all about meat ! Ανακλύψτε όλα τα μαθήματα για το Κρέας.

 Geniko

Η ΕΞΩΤΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ: Εστιάζουμε σε ξεχωριστές, φθινοπωρινές γεύσεις. Τι μαγείρευαν οι αρχαίοι Μάγειροι? στο Αρχαία Ελληνική Κουζίνα, στο μάθημα όπως το Saltimbocca & Piccata, μαθαίνουμε στην πράξη γιατι οι Ιταλοί τα λατρεύουν τόσο! Έχετε το Wok? Έχουμε την συνταγή. Χειροποίητα πιάτα Ασίας γεμάτα νοστιμιά και χωρίς δύσκολες διαδικασίες στο Μαγειρεύοντας σε Wok.Ανακλύψτε περισσότερα μαθήματα Διεθνούς Κουζίνας.

2 ΜΑΘΗΜΑΤΑ STREET FOOD: Το πιο πρόστυχο breakfast sandwich της Grand Central Market, όπου οι επονομαζόμενοι Angelenos, κάνουν ουρές για να το απολαύσουν, στο Egg Slut. Χαρακτηριστικό πιάτο της Αγγλίας το Fish & Chips, στο παρελθόν ηταν συνυφασμένο με την εργατική τάξη, τωρα είναι απο τα πιο αγαπημένα μικρών και μεγάλων! . Ανακλύψτε τα μαθήματα Street Food.

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ: Το Σεπτέμβριο τα παιδιά έχουν την τιμητική τους καθώς τα σχολεία ξεκινάνε, για αυτο μη χάσετε το Σνάκ για το Σχολείο και κάντε τα παιδιά σας να τρώνε θρεπτικές λιχουδιές. Οι καλύτερες ιδέες στο Παιδικό Πάρτυ, ξεφεύγουμε από τα συνηθισμένα και δημιουργούμε έξυπνα και δημιουργικά lunch boxes για τα παιδιά! Τα λαχανικά στην πιο νόστιμη εκδοχή… Πώς θα τα κόψουμε, με τι θα τα αρωματίσουμε, θα τα μαρινάρουμε πριν τα ψήσουμε? στο Λαχανικά Ψητά & Σχάρας.  Ένα μενού ειδικά σχεδιασμένο για τους vegan. Ανακαλύψτε το στο Vegan Menu. Δείτε όλα τα μαθήματα Ελληνικά και Καθημερινά.

 

Κάντε την κράτησή σας εγκαίρως ηλεκτρονικά ή στο τηλέφωνο 2109882378!

 

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ                 

Κλασσικές συνταγές της Ζαχαροπλαστικής: Ανάμεσα στις απαραίτητες γνώσεις ενός ζαχαροπλάστη είναι το αγαπημένο Μαρέγκα Παντού, και ο λόγος για Ιταλική Μαρέγκα, Γαλλική και Ελβετική, αλλά και η Τούρτα Σεράνο, Ελληνική εκδοχή της σοκολατίνας, η Σεράνο έγινε σήμα κατατεθέν των ζαχαροπλαστείων του μεσοπολέμου.

Για τους λάτρεις του παγωτού: Όταν τα φρούτα του πάθους γίνονται παγωτά το αποτέλεσμα είναι σαγηνευτικό στο Παγωτά του Πάθους.

Zaxaroplastikii newsitem

Εξειδικευμένες Τεχνικές Ζαχαροπλαστικής:  Το Merveilleux Café αποτελεί μία εξαιρετική πρόταση, έμπνευση από το Maison Haute Chocolaterie του Pierre Marcolini, μη χάσετε το Merveilleux Cafe by Marcollini !

Ανακαλύψτε περισσότερα Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής.

Κάντε την κράτησή σας εγκαίρως ηλεκτρονικά ή στο τηλέφωνο 2109882378! 

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ                

μαθήματα αρτοποιίας που όχι μόνο θα σας διδάξουν νέες τεχνικές, αλλά θα σας βοηθήσουν να εξασκήσετε τις δεξιότητες σας. Ο πόλεμος 2 αγαπημένων Ιταλικών εδεσμάτων. Ποια είναι όμως η διαφορά τους? Τι τα κάνει να ξεχωρίζουν και τι να μοιάζουν? όλα στο Stromboli vs Calzone! Συνεχίζουμε Ιταλικά μαθαίνοντας τα μυστικά των Ιταλών στο Ιταλικό Πεινιρλί...

baking 810x387  

Phyllo, για εσάς που θέλετε να κλέψετε τις εντυπώσεις στο άνοιγμα φύλλου... αλλά και νόστιμες Αιγαιοπελαγίτικες Πίτες απο Μύκονο και Κίμωλο.

Δείτε όλα τα Μαθήματα Αρτοποιίας.

Κάντε την κράτησή σας εγκαίρως ηλεκτρονικά ή στο τηλέφωνο 2109882378!

Πέμπτη, 20 Ιουλίου 2017