Ιούνιος & Ιούλιος:οι μήνες που η Ζαχαροπλαστική Τέχνη... ξεφαντώνει!

Ιούνιος & Ιούλιος:οι μήνες που η Ζαχαροπλαστική Τέχνη... ξεφαντώνει!

Η ιδανική εποχή για μαθήματα ζαχαροπλαστικής! Πλούσια σε φρούτα και λαχανικά, με την διάθεση μας να αποκορυφώνετα μετά από έναν δύσκολο χειμώνα!

Τί κερδίζετε αυτόν τον μήνα? Τις καλύτερες γεύσεις του έτους, τεχνικές και γνώσεις που θα σας φανούν χρήσιμες σε κάθε ζαχαροπλαστική παρασκευή, αλλά ιδέες που μπορείτε να τις εντάξετε στην καθημερινότητά σας.  

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ                 

Για τους λάτρεις του παγωτού: Ένα μάθημα καλοκαιρινό,πολίτικο και απόλυτα δροσιστικό το Πολίτικο Εκμέκ με γεύσεις που πέρνουν άλλη διάσταση από το αρωματικό τσουρέκι με μαχλέπι και το παγωτό καιμάκι ,καθώς και το παραδοσιακό οικογενειακό Vienneta, που παραμένει αξεπέραστο ακόμα και σήμερα και το Παγωτό Σεράνο.
Το Gelato Italiano μας ταξιδεύει στις φίνες ιταλικές γεύσεις με Nocciola, Zabaglione και Fior di Latte....

Φρουτώδεις γεύσεις και αρώματα Άνοιξης: Τάρτες, πίτες και κέικ γεμισμένα και αρωματισμένα με βερύκοκα, μάνγκο και αμύγδαλα όπως η Apricot & Yogutrt Tart , το Caramel Carrot Cake και το Mango Mania χαρίζουν τις καλύτερες γευστικές επιλογές για όσους αρέσκονται να χρησιμοποιούν φρούτα στην ζαχαροπλαστική.
Με το μάθημα Μαρμελάδες κλείνουμε όλη την γεύση της Ελληνικής φύσης σε μια κουταλιά και μοιραζόμαστε μαζί σας τα μυστίκα για χειροποίητες μαρμελάδες για τα πρωινά μας και τα γλυκά μας .

 Zaxaroplastikii newsitem

Κλασσικές Συνταγές της Ζαχαροπλαστικής: Ανάμεσα στις απαραίτητες γνώσεις ενός ζαχαροπλάστη είναι το αγαπημένο Millefeuille, το Hazelnut Profiterole, αλλά και το Βaked Alaska το κομψό παγωτογλυκό που αποτέλεσε την βάση όλων των υπολοίπων, με παγωτό, cake, και καψαλισμένη ελβετική μαρέγκα!!!

frozen yogurt newsitem 

Εξειδικευμένες Τεχνικές Ζαχαροπλαστικής: Καλοκαιρινές γεύσεις στο Summer Shower θα φτιάξουμε mousse παπάγια και lime mousseline, πανακότα καρύδας και μικρά σπογγώδη κέικ καστανής ζάχαρης, ενώ θα γαρνίρουμε με αφρό παπάγια. Ένα επιδόρπιο που θα συγκλονίσει και τον πιο δύσκολο ουρανίσκο με γεύσεις σοκολάτας και καραμέλας πλούσιες, αλλά και φινετσάτες συνταιριάζουν για να μας χαρίσουν ένα απόλυτα δροσερό γλυκό στο Chocolate & Caramel Petit Four. Τι γίνεται οταν η Γαλλική κουλτούρα συναντά την Ιταλική? Εξασκούμαστε τόσο σε τεχνικές ζύμης σου και όσο και σε τεχνικές artisanal παγωτού για το τελικό αποτέλεσμα που τα <<σπάει>> στο Paris Brest με Παγωτό.

Ανακαλύψτε περισσότερα Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής.

Κάντε την κράτησή σας εγκαίρως ηλεκτρονικά ή στο τηλέφωνο 2109882378! 

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΗΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ                 

6 μαθήματα ζαχαροτεχνικής που όχι μόνο θα σας διδάξουν νέες τεχνικές, αλλά θα σας βοηθήσουν να εξασκήσετε τις δεξιότητες σας.

Figures Modeling: Little Bears και Figures Modeling: Baby Shoes: Μαθήματατα που μας διδάσκουν πώς να φτιάξουμε σχέδια , να διακοσμήσουμε περίτεχνα τούρτες και cupcakes και να χρωματίσουμε με ζαχαρόπαστες. Tο μάθημα Cookies: Ice Cream, ένα πολύ καλοκαιρινό μάθημα διακόσμησης μπισκότου με θέμα "παγωτό" σε χρήση Royal Icing, δημιουργώντας  λουλούδια και σχέδια.Εξασκούμαστε στην χρήση ζαχαροπλαστικής σακούλας, για γραμμώσεις και τεχνικών με μύτες γλάσσου.

zaxarotexniki newsitem  

Cake Pops: Ice Cream Pops, ένα μάθημα ιδανικό για αρχάριους  που επιθυμούν να δημιουργήσουν επιτηδευμένα σχέδια , για βαφτίσεις και πάρτυ.

Cake: Lovely Bunnie Cake , για εσάς που θέλετε να κλέψετε τις εντυπώσεις κατασκευάζοντας μια διώροφη τούρτα για τους μικρούς μας φίλους, με ιδιαίτερες τεχνικές και περίτεχνες λεπτομέρειες.

Δείτε όλα τα Μαθήματα Ζαχαροτεχνικής.

 Κάντε την κράτησή σας εγκαίρως ηλεκτρονικά ή στο τηλέφωνο 2109882378!

Πέμπτη, 25 Μαΐου 2017