Ανακαλύψτε τα μαγειρικά αφιερώματα του Ιουνίου & Ιουλίου !

Ανακαλύψτε τα μαγειρικά αφιερώματα του Ιουνίου & Ιουλίου !

Η ιδανική εποχή για μαθήματα μαγειρικής είναι η καλοκαιρινή ! Πλούσια σε φρούτα και λαχανικά και με την διάθεση μας να αποκορυφώνεται μετά από έναν δύσκολο χειμώνα !

Τώρα είναι η ευκαιρία! Η ιδανική στιγμή για να μάθετε να μαγειρεύετε, να εξειδικεύσετε τις γνώσεις ή και να πάρετε ιδέες για την επιχείρησή σας ! 

Κλείστε έγκαιρα την θέση σας στα πιο δημοφιλή μαθήματα του μήνα στα μαθήματα μαγειρικής...

Τρία αφιερώματα που μονοπωλούν το ενδιαφέρον μας: 

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΕΑΣ: Από την επιλογή του κρέατος, στο φιλετάρισμα και στο μαρινάρισμα, τις συνοδευτικές σάλτσες και γαρνιτούρες έως και το κατάλληλο μέσο θερμοκρασίας που θα χρησιμοποιήσουμε για να προσδώσουμε χυμούς και γεύση στα κρέατα μας. Ιδανικό για όσους έχουν έντονο ενδιαφέρον να ανακαλύψουν την τέχνη αυτή, ερασιτέχνες, επιχειρηματίες και επαγγελματίες. Ολοκληρώνοντας κάθε ενότητα, λαμβάνετε πρακτικά όλες τις γνώσεις για το αντικείμενο που παρακολουθήσατε. Επιλέξτε το  μάθημα που σας ενδιαφέρει περισσότερο ανάμεσα από: Cowboy Steak, μία τεχνική κατευθείαν από την «χώρα των gauchos», αλλά και μια Μεσογειακή Επιλογή στο  Πεπερονάτα και Μπεκρή Μεζέ, ανακαλύψτε ποιό είναι το μυστικό για έξτρα νοστιμιά στα ψητά μας στο Ελληνικά Κοψίδια. It's all about meat ! Ανακλύψτε όλα τα μαθήματα για το Κρέας.

 shutterstock 336470654b

Η ΕΞΩΤΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ: Εστιάζουμε σε ξεχωριστές, καλοκαιρινές γεύσεις. Μεταξύ άλλων θα βρείτε μαθήματα όπως το Cuban Feast, βγαλμένο μέσα από το La Guarida, ένα από τα πιο γνωστά πρώην απαγορευμένα Paladars της Κούβας και το Carlito, δύο διάσημες συνταγές Ιταλών Chef που άφησαν εποχή! Το Tex Mex & Margaritas, με καθαρά Μεξικάνικο χαρακτήρα, έχει στόχο να παραμείνει μάθημα, αλλά με τόσες Μαργαρίτες δεν το εγγυώμαστε, ενώ το  Frau Lisa, μας ταξιδεύει σε ένα μενού απόλυτα «Μοναχικό» σαν να βρίσκεστε στο διάσημο Hofbrauhaus, απολαμβάνοντας spaetzle, τα noodles της Γερμανίας...Ανακλύψτε περισσότερα μαθήματα Διεθνούς Κουζίνας.

9 ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΑ: Στο Rizzoni μαθαίνουμε τα πάντα για το ρύζι σε 1 μάθημα που θα σας τελειοποιήσει στην ιδανική παρασκευή ριζιού, μαγειρεύοντας κλασσικές και δημιουργικές συνταγές με 3 ποικιλίες ρυζιού και βλέποντας τις διαφορές τους.  Στο μάθημα Αρωματικά Βούτυρα μαθαίνουμε να δίνουμε χαρακτήρα στο φαγητό μας, παρασκευάζοντας τα δικά μας αρωματικά βούτυρα. Αν πάλι προτιμάτε ψάρι θα πρέπει αυτη τη φορά θα εξασκηθείτε στο φιλετάρισμα, στο μάθημα Φιλετάσριμα Ψαριού, θα εξασκηθούμε σε διαφορετικής φυσιολογίας ψάρια. Ανακλύψτε όλα τα μαθήματα Κλασσικά και Τεχνικά.  

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ: Το πιο φρέσκο, ελαφρύ και γεμάτο βιταμίνες πιάτο είναι οι Σαλάτες! Ο Chef μοιράζεται μαζί μας μικρά μυστικά για να κάνουμε ακόμα πιο γευστικές τις σαλάτες στο Καλοκαιρινές Σαλάτες.  Πόσο αφροδισιακό μπορεί να γίνει το τραπέζι σας; Ανακαλύψτε το στο Αλμυρά Αφροδισιακά. Ταξιδεύουμε γευστικά έως το Ιόνιο και ετοιμάζουμε δύο από τις πιο γευστικές πίτες με χειροποίητο φύλλο στο Πίτες Ιονίου! Το αγαπημένο πιάτο των Ελλήνων σε ένα μάθημα που απογειώνει τις γεύσεις του. Μαγειρεύουμε το κριθαράκι στις πιο νόστιμες εκδοχές του. Με γεύση θάλασσας και άρωμα καλοκαιριού στο Ελληνική ΜανέστραΑνακλύψτε όλα τα μαθήματα Παραδοσιακά και Καθημερινά.

 

Κάντε την κράτησή σας εγκαίρως ηλεκτρονικά ή στο τηλέφωνο 2109882378!

 

Πέμπτη, 25 Μαΐου 2017