Η μαγειρική δεν έχει όρια... τον Μάιο!

Η μαγειρική δεν έχει όρια... τον Μάιο!

Η ιδανική εποχή για μαθήματα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής! Πλούσια σε φρούτα και λαχανικά, με την διάθεση μας να αποκορυφώνετα μετά από έναν δύσκολο χειμώνα!

Τώρα είναι η ευκαιρία σας να μάθετε να μαγειρεύετε, να εξειδικεύσετε τις γνώσεις ή και να πάρετε ιδέες για το εστιατόριο/ζαχαροπλαστείο/cafe! Κλείστε έγκαιρα την θέση σας στα πιο δημοφιλή μαθήματα του μήνα.

Τρία αφιερώματα που μονοπωλούν το ενδιαφέρον μας ανάμεσα σε πολλά και άκρως γευστικά μαθήματα μαγειρικής.

Η μαγειρική τον μήνα Μάιο έχει εκτενές αφιέρωμα στο ΚΡΕΑΣ. Από την επιλογή του κρέατος, στο φιλετάρισμα και στο μαρινάρισμα, τις συνοδευτικές σάλτσες και γαρνιτούρες έως και το κατάλληλο μέσο θερμοκρασίας που θα χρησιμοποιήσουμε για να προσδώσουμε χυμούς και γεύση στα κρέατα μας. Ιδανικό για όσους έχουν έντονο ενδιαφέρον να ανακαλύψουν την τέχνη αυτή, ερασιτέχνες, επιχειρηματίες και επαγγελματίες. Ολοκληρώνοντας κάθε ενότητα, λαμβάνετε πρακτικά όλες τις γνώσεις για το αντικείμενο που παρακολουθήσατε.Επιλέξτε το  μάθημα που σας ενδιαφέρει περισσότερο ανάμεσα από: κλέφτικο-εξοχικό, κεμπάπ-γιαουρτλού, σουβλάκι-κοντοσούβλι, η τέλεια μπριζόλα, γκιούλμπασι, chicken famous, σνίτσελ και ποπιέτες, porchetta, satay . Ανακλύψτε όλα τα μαθήματα για το Κρέας.

carribean barbacoa

Εξωτικό ενδιαφέρον και ασιάτικες γεύσεις, στο αφιέρωμα ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ που εστιάζει κυρίως στις Λατίνικες γεύσεις. Ανακαλύψτε τα μαθήματα Polo a la Brasa, Ceviche & Tagliata, Carribean Barbacoa και Spanish Tapas. Αν πάλι βρίσκεστε γευστικά από την άλλη πλευρά της υφηλίου, ένα συναρπαστικό μάθημα που εξετάζει τις βασικές διαφορές ανάμεσα στα Spring Rolls, τα Gyoza και τα Won TonΑνακλύψτε όλα τα μαθήματα Διεθνούς Κουζίνας.

Η STREET FOOD πλευρά της μαγειρικής περιλαμβάνει μερικές από τις πιο δημοφιλείς προτάσεις παγκοσμίως σε φαγητά του δρόμου! Το εναλλακτικό 'fast food' που στα μαθήματα μετατρέπεται σε gourmet γεύσεις! Ανακαλύπτουμε το πιο αγαπητό βρώμικο της Αμερικής με πάνω από 2 εκατομμύρια πωλήσεις ετησίως: ο λόγος για το Dodger Dog, σήματα κατατεθέν του Dodger Stadium στην Καλιφόρνια. Μην χάσετε όμως το αγαπημένο burger του Ταραντίνο στο Big Kahuna με συμμετοχή σε κάθε του ταινία, το Λιβανέζικο Shawarma που κάνει την Βηρυτό αγαπημένο γαστρονομικό προορισμό και τα Street Noodles στους δρόμους του μεταξιού. Ανακλύψτε όλα τα μαθήματα Street Food.

4 διαφορετικά μαθήματα στο αφιέρωμα ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΑ, ωστόσο με αρκετά δημοφιλή προσανατολισμό! Ανακαλύπτουμε εκείνα τα ορεκτικά που λατρεύουμε στις πιτσαρίες, αλλά θα τα θέλαμε πιο επιτηδευμένα και πιο gourmet. Στο Pizzeria Appetizers παρασκευάζουμε τραγανά onion rings, το τέλειο σκορδόψωμο και bbq wings για να γλύφουμε τα χέρια μας. Στο μάθημα Πανέ λύνουμε το πρόβλημα για τις παναρισμένες μπουκιές και μαθαίνουμε τις σωστές τεχνικές για κοτομπουκιές, fish sticks και mozzarella sticks. Αν πάλι προτιμάτε ψάρι και ειδικά σολομό, θα ανακαλύψουμε κάθε τεχνική για να προσδώσουμε γεύσεις σε ένα ψάρι που μαγειρικά έχει "τυραννηθεί" αρκετά. Μία Ιταλική σύγχυση και ένας πόλεμος που καλά κρατεί ανάμεσα σε δυό γευστικά αρτοσκευάσματα: Stromboli vs Calzone. Ποιο είναι το ποιο νόστιμο? Ανακλύψτε όλα τα μαθήματα Κλασσικά και Τεχνικά. Ανακλύψτε όλα τα μαθήματα Κλασσικά και Τεχνικά.  

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ: Τρυφερά κολοκυθάκια με τις κορυφές των βλαστών τους που γεμίζονται με ρύζι ή σερβίρονται ομελέτα. Μπορεί να τρώγονται ζεστοί ή κρύοι, κοκκινιστοί σε γιαχνί ή με μυρωδικά, ως ορεκτικό ή κυρίως. Οι κολοκυθοκορφάδες είναι αναμφισβήτητα ένα από τα αγαπημένα πιάτα της Ελληνικής Φύσης.  Ένα υλικό, Δύο τεχνικές … ανακαλύπτουμε το Χταπόδι σε μοναδικές συνταγές όπως μαγειρεύεται στις χώρες της Μεσογείου. Από Ελλάδα επιλέγουμε χταπόδι στιφάδο με ελιές, από Ιταλία Polpi in Umido με σάλτσα τομάτας και κρασιού και από Ισπανία Pulpo Callego με γλυκιά πάπρικα. Τα μικρά της θάλασσας είναι εκείνα τα ψαράκια που συγκεντρώνουν όλη την γεύση του Ελληνικού πελάγους. Μαγειρεύουμε γαύρο φουρνιστό, γεμιστή σαρδέλα ψητή και αθερινόπιτα ζαλισμένη από ούζο. Εξασκούμαστε σε φιλεταρίσματα, μαριναρίσματα και χυλούς τηγανίσματος και συνοδεύουμε τις τεχνικές με μικρή σαλάτα. Ανακλύψτε όλα τα μαθήματα Παραδοσιακά και Καθημερινά.

 

Κάντε την κράτησή σας εγκαίρως ηλεκτρονικά ή στο τηλέφωνο 2109882378!

Δευτέρα, 24 Απριλίου 2017