Ανακαλύψτε τα Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής & Ζαχαροτεχνικής του Απριλίου

Ανακαλύψτε τα Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής & Ζαχαροτεχνικής του Απριλίου

Η Άνοιξη είναι ο μήνας που μας δίνει πληθώρα φρούτων, λαχανικών, αρωμάτων και γεύσεων. Είναι αναμφισβήτητα ο αγαπημένος μήνας των ζαχαροπλαστών και προσφέρει απλόχερα έμπνευση για νέες δημιουργίες.

Οι εκπαιδευτές στα Μαθήματα Μαγειρικής δημιούργησαν μία σειρά μαθημάτων βασισμένα στην δική τους δημιουργικότητα και έμπνευση από την εποχή. Επιλέξτε τα μαθήματα που ταιριάζουν ιδανικά στις προτιμήσεις σας και κλείστε έγκαιρα την θέση σας.

Δείτε εδώ πώς κλείνετε θέση στα Μαθήματα Μαγειρικής, Επιλέξτε το μάθημα της αρεσκείας σας από την αρχική σελίδα ή Καλέστε μας στο 2109882378 για να σας ενημερώσουμε!

Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής | Η Ζαχαροπλαστική Τέχνη μπορεί να χαρακτηριστεί απο πολλούς ως μεγάλη αγάπη, η οποία απαιτεί μαθηματική ακρίβεια και τελειότητα στην τεχνική.

Στα κλασσικά μαθήματα ζαχαροπλαστικής για αυτό το μήνα ανακαλύψτε το Paris Brest, το οποία αποτελεί την πιο βασική συνταγή στην Ζαχαροπλαστική. Ένα must know τόσο για ερασιτέχνες, όσο και για επαγγελματίες.

Λαχταριστά Ανοιξιάτικα Βουτύματα, όπως αρωματικά Financiers, Βουτύματα Μαρμελάδας, Sablee Καρύδας και Διαμάντια  που θα μπορούσαν να συνδυαστούν με ροφήματα ή καφέ και δεν λείπουν από το βασικό service των ξενοδοχείων. Η γεύση τους τόσο διακριτική, όσο απαιτείται για να τα απολαύσουμε σωστά.

Το ιδιαίτερο Chocolate Cherry Cake, με χειροποιήτο molt κέικ όλο σοκολάτα και συνδυασμένο περίτεχνα με δεμένη σάλτσα από λαχταριστά κεράσια.

To εξωτικό Lumiere Exotic, μια δροσερή τούρτα με αρωματικό daqoise, άρτια συνταιριασμένο με βελούδινη κρέμα απο βανίλια Μαδαγασκάρης και ανάλαφρη mousse απο Mango. 

Απογειώνουμε τις γνώσεις μας με ενδιαφέροντα και τεχνικά μαθήματα όπως είναι το Chocolate & Blackberries, Σιροπιαστές Αμαρτίες, και μια δροσερή τούρτα Άνοιξη.

Μαθήματα Διακοσμητικής-Ζαχαροτεχνικής | Ζηλευτές δημιουργίες, αγαπημένες φιγούρες που παίρνουν ζωή μέσα απο απλά και εύκολα βήματα μοντελισμού που θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους!

Μαθαινουμε πως να δημιουργήσουμε 3d τούρτα με θέμα  Πασχαλίτσα, γαρνίροντας με περίτεχνα σχέδια και μαθαίνοντας τις σωστές τεχνικές.

Δημιουργούμε πανέμορφα Buttercream Flowers με σκοπό να κόσμισουν τα αρωματικά μας cupcakes, αλλά και μπισκότα με θέμα ονειρικό στο μάθημα Boho-Indian

Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2017