Ανακαλύψτε τα Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής & Ζαχαροτεχνικής του Φεβρουαρίου

Ανακαλύψτε τα Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής & Ζαχαροτεχνικής του Φεβρουαρίου

Ανακαλύψτε Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής που θα σας εκπαιδεύσουν με τον πιο δυναμικό και εμπλουτισμένο τρόπο στην Ζαχαροπλαστική Τέχνη, καθώς και Μαθημάτα Διακοσμητικής-Ζαχαροτεχνικής για τους καλλιτέχνες του είδους!

Κλείστε έγκαιρα την θέση σας στα πιο δημοφιλή μαθήματα του μήνα.

Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής | Η Ζαχαροπλαστική Τέχνη μπορεί να χαρακτηριστεί απο πολλούς ως μεγάλη αγάπη.

Στα κλασσικά μαθήματα ζαχαροπλαστικής για αυτό το μήνα η Σοκολατίνα, η οποία αποτελεί την πιο βασική συνταγή στην Ζαχαροπλαστική. Ένα must know τόσο για ερασιτέχνες, όσο και για επαγγελματίες.

Λαχταριστά Μικρά Γλυκίσματα , όπως αρωματικά Financiers, Madelaines και Quenelles που θα μπορούσαν να συνδυαστούν με ροφήματα ή καφέ και δεν λείπουν από το βασικό service των ξενοδοχείων. Η γεύση τους τόσο διακριτική, όσο απαιτείται για να τα απολαύσουμε σωστά.

Το ιδιαίτερο Cappuccino Cake, με χειροποιήτο παντεσπάνι καθώς και βελόυδινη mousse μόκας αλλά και κρέμα chiboust ώστε να αγκαλιάσουν αρμονικά  και περίτεχνα το γλύκισμα μας.

Καθώς και την ραφινάτη Αφροδίτη, μια τούρτα σε σχήμα καρδιάς απο παντεσπάνι σοκολάτας, άρτια συνταιριασμένη με ανάλαφρες mousse φράουλας και βανίλιας με επικάλυψη καθρέπτη που θα σας ενθουσιάσει. 

Απογειώνουμε τις γνώσεις μας με 3 ενδιαφέροντα και τεχνικά μαθήματα όπως είναι το Σοκολάτα vs ΑλκοόλAphrodisiac Desserts και η αγαπημένη σε όλους Σοκολατόπιτα!

Μαθήματα Διακοσμητικής-Ζαχαροτεχνικής | Ζηλευτές δημιουργίες, αγαπημένες φιγούρες που παίρνουν ζωή μέσα απο απλά και εύκολα βήματα μοντελισμού που θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους!

Μαθαινουμε πως να δημιουργήσουμε τούρτα με ζαχαρόπαστα σε μια ιδιαίτερη Valentines Edition, γαρνίροντας με περίτεχνα σχέδια και μαθαίνοντας τις σωστές τεχνικές ,

δημιουργούμε μαγικά ζωάκια οπως ο αξιολάτρευτος σκιούρος και ο γλυκήτατος μονόκερος στο μάθημα Magic Animals , αλλά και μπισκότα βάφτισης με θέμα πειρατές στο μάθημα Royal Icing 1: Pirates ! 

Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2017