ΑΡΧΙΚΗ
(+30) 210 9882378

MODERN ENTREMETS

MODERN ENTREMETS

 

Athens, 23/11/2017
Jean-Thomas Schneider
World Pastry Champion 2017

 

Ο φετινός Παγκόσμιος Γάλλος ζαχαροπλάστης Jean Thomas Schneider σε ένα μοναδικό πρόγραμμα τεχνογνωσίας που επικεντρώνεται στα σύγχρονα entremets. Στο ολοήμερο σεμινάριο εκπαιδεύεστε σε τεχνικές για την δημιουργία και σύνθεση 7 διαφορετικών entremets, όπου εξετάζονται οι παράγοντες και συνδυασμοί των γεύσεων, η διακόσμηση και παρουσίαση των entremets, αλλά και η σημασία της σωστής υφής.

Παρουσιάζονται τα εξής γλυκά:

Green Apple Petit Gateau

Coco Raspberry Tart

Chocolate Tart Revisited

Orange & Chocolate 

Vanilla & Strawberry Milk 

Lemon Tart Revisited    

Strawberry Petit Gateau    

    

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΛΟΗΜΕΡΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ:

Ημερομηνίες Διεξαγωγής: 23/11/2017

Ώρες Masterclass: 10:30 - 19:30 (8 ½ ώρες)

Κόστος Συμμετοχής: €400
-15% για early booking με άμεση προπληρωμή απο την ημέρα εγγραφής (έως 1/11/2017), πολλαπλές δυνατότητες πληρωμής

Χώρος: Μαθήματα Μαγειρικής Culinary Center & Cookery Club, Λ.Βουλιαγμένης 299, 1ος όροφος, Άγιος Δημήτριος, Αθήνα
Τύπος: Demonstration με γευστικές δοκιμές
Γλώσσα: Αγγλικά με υποβοήθηση σε Ελληνικά
Περιλαμβάνει: Συμμετοχή στο πρόγραμμα, Coffee Break, Buffet Lunch, Σημειώσεις & Συνταγές Σεμιναρίου, Certificate Σεμιναρίου, Δωρεάν WIFI

Διαβάστε περισσότερα για τον Γάλλο Ζαχαροπλάστη εδώ.

Παρακολουθείστε βίντεο από διαγωνισμό εδώ

Τί είναι τα entremets? Διαβάστε εδώ

 

Image result for weiss chocolate


IN ENGLISH 

World Pastry Chef 2017 Jean Thomas Schneider in a unique pastry training program that focuses on "Modern Entremets".

In this demonstration program you will be trained in techniques for the creation and composition of 7 different entremets, examining the factors and combinations of flavors, the articulation and perfection of French pastry techniques, the decoration and presentation of entremets, and the importance of proper texture.

The following desserts are presented:

Green Apple Petit Gateau

Coco Raspberry Tart

Chocolate Tart Revisited

Orange & Chocolate

Vanilla & Strawberry Milk

Lemon Tart Revisited

Strawberry Petit Gateau

 

INFORMATION ON THE EDUCATIONAL PROGRAM :

Date of Seminar: 23/11/2017

Masterclass Hours: 10:30 - 19:30 (8 ½ hours)

Participation fee: € 400
-15% for early booking with direct prepayment (until 1/11/2017), multiple payment options

Area: Mathimata Mageirikis Culinary Center & Cookery Club, 29th Av. Vouliagmenis, 1st Floor, Agios Dimitrios, Athens-Greece

Type: Demonstration with tasting tests

Language: English with help in Greek

Includes: Program Participation, Coffee Break, Buffet Lunch, Seminar Notes & Recipes, Seminar Certificate, Free WIFI

23/11/2017 10:30   -   19:30
400€ για ένα άτομο
-60€ έκπτωση για ένα άτομο (early booking)
Εξειδικευμένα Μαθήματα
Λ. Βουλιαγμένης 299
Άγιος Δημήτριος, 17343
Προβολή μεγάλου χάρτη
Τηλέφωνο: 2109882378
Email:

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «MODERN ENTREMETS»

Stay in touch