MODERN ENTREMETS
- Επίπεδο Mastering
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Athens, 23/11/2017
Jean-Thomas Schneider
World Pastry Champion 2017
Ο φετινός Παγκόσμιος Γάλλος ζαχαροπλάστης Jean Thomas Schneider σε ένα μοναδικό πρόγραμμα τεχνογνωσίας που επικεντρώνεται στα σύγχρονα entremets. Στο ολοήμερο σεμινάριο εκπαιδεύεστε σε τεχνικές για την δημιουργία και σύνθεση 7 διαφορετικών entremets, όπου εξετάζονται οι παράγοντες και συνδυασμοί των γεύσεων, η διακόσμηση και παρουσίαση των entremets, αλλά και η σημασία της σωστής υφής.
Παρουσιάζονται τα εξής γλυκά:
Green Apple Petit Gateau
Chocolate Tart Revisited
Orange & Chocolate
Vanilla & Strawberry Milk
Lemon Tart Revisited
Strawberry Petit Gateau
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΛΟΗΜΕΡΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ:
Ημερομηνίες Διεξαγωγής: 23/11/2017
Ώρες Masterclass: 10:30 - 19:30 (8 ½ ώρες)
Κόστος Συμμετοχής: €400
-15% για early booking με άμεση προπληρωμή απο την ημέρα εγγραφής (έως 1/11/2017), πολλαπλές δυνατότητες πληρωμής
Χώρος: Μαθήματα Μαγειρικής Culinary Center & Cookery Club, Λ.Βουλιαγμένης 299, 1ος όροφος, Άγιος Δημήτριος, Αθήνα
Τύπος: Demonstration με γευστικές δοκιμές
Γλώσσα: Αγγλικά με υποβοήθηση σε Ελληνικά
Περιλαμβάνει: Συμμετοχή στο πρόγραμμα, Coffee Break, Buffet Lunch, Σημειώσεις & Συνταγές Σεμιναρίου, Certificate Σεμιναρίου, Δωρεάν WIFI
Διαβάστε περισσότερα για τον Γάλλο Ζαχαροπλάστη εδώ.
Παρακολουθείστε βίντεο από διαγωνισμό εδώ
Τί είναι τα entremets? Διαβάστε εδώ
IN ENGLISH
World Pastry Chef 2017 Jean Thomas Schneider in a unique pastry training program that focuses on "Modern Entremets".
In this demonstration program you will be trained in techniques for the creation and composition of 7 different entremets, examining the factors and combinations of flavors, the articulation and perfection of French pastry techniques, the decoration and presentation of entremets, and the importance of proper texture.
The following desserts are presented:
Green Apple Petit Gateau
Coco Raspberry Tart
Chocolate Tart Revisited
Orange & Chocolate
Vanilla & Strawberry Milk
Lemon Tart Revisited
Strawberry Petit Gateau
INFORMATION ON THE EDUCATIONAL PROGRAM :
Date of Seminar: 23/11/2017
Masterclass Hours: 10:30 - 19:30 (8 ½ hours)
Participation fee: € 400
-15% for early booking with direct prepayment (until 1/11/2017), multiple payment options
Area: Mathimata Mageirikis Culinary Center & Cookery Club, 29th Av. Vouliagmenis, 1st Floor, Agios Dimitrios, Athens-Greece
Type: Demonstration with tasting tests
Language: English with help in Greek
Includes: Program Participation, Coffee Break, Buffet Lunch, Seminar Notes & Recipes, Seminar Certificate, Free WIFI
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.