ΑΡΧΙΚΗ
(+30) 210 9882378

Μικρός Κύκλος Gelato

Μικρός Κύκλος Gelato

 Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΠΑΓΩΤΟΥ ΣΕ 5 ΒΑΣΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Ο Μικρός κύκλος gelato σας προσφέρει όλα τα απαραίτητα εφόδια για να διαπρέψετε στο χώρο. Τα μαθήματα έχουν διάρκεια 3 ωρών και είναι hands on.

 


Εκπαίδευση: Θεωρητική + Πρακτική


Ώρες Διεξαγωγής Σεμιναρίων: 17:30 – 21:00


Αριθμός Συμμετεχόντων: Μέχρι 10 άτομα 


Κόστος Διδάκτρων : απο €350, μόνο €200 


Εκπαιδευτής: Ζωγράφος Γιάννης, Καραφλός Νίκος


 Δίνεται βεβαίωση παρακολούθησης.

Τα δίδακτρα προκαταβάλλονται άμεσα με την εγγραφή σας για να οριστικοποιηθεί η κράτησής σας.

Για τα μαθήματα συμπεριλαμβάνονται όλα τα απαραίτητα υλικά εργασίας.

 

ΜΑΘΗΜΑ 1: ΚΛΑΣΣΙΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ ΠΑΓΩΤΟΥ

Σοκολάτα, Βανίλια, Φράουλα

ΜΑΘΗΜΑ 2: ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ ΠΑΓΩΤΟΥ

Μπισκότο, Banoffee

ΜΑΘΗΜΑ 3: ΤΟΥΡΤΕΣ ΠΑΓΩΤΟΥ  (βάση, παγωτό, σύνθεση, γαρνίρισμα)

Τούρτα Σοκολάτα Βανίλια, Τούρτα Φράουλα

ΜΑΘΗΜΑ 4: ΤΟΥΡΤΕΣ ΠΑΓΩΤΟΥ  (βάση, παγωτό, σύνθεση, γαρνίρισμα)

Τούρτα μπισκότου, Τούρτα Banoffee

ΜΑΘΗΜΑ 5: ΒΑΦΛΕΣ ΠΑΓΩΤΟ

Βάφλα, Παγωτά, Σιρόπι

Ημερομηνίες Διεξαγωγής:

Τρ 04.07, Τε 05.07, Πε 06.07, Τρ 11.07, Πε 13.07  | 17:30 - 21:00 

-Μόνο με προπληρωμή- 

*Η θέση ισχύει με την προπληρωμή διδάκτρων. Σε περίπτωση ακύρωσης απο τη μεριά του εκπαιδευόμενου δεν πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων.  

*Μαθήματα τα οποία πραγματοποιήθηκαν αλλά δεν παρευρέθηκαν οι μαθητές, δεν αναπληρώνονται. 

*Η εταιρεία ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ή να μεταθέσει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός εκπαιδευόμενων ή ανωτέρας βίας (θέματα υγείας, καιρού, τεχνικά προβλήματα, επείγουσες συντηρήσεις). Ακόμα, έχει το δικαίωμα να αλλάξει εκπαιδευτή. Ο χρόνος κάθε μαθήματος ενδέχεται να αυξηθεί ή μειωθεί, ανάλογα με το επίπεδο των συμμετεχόντων. 

 

 
 
4/07/2017 17:30   -   13/07/2017 21:00
€200 για 1 άτομo
Κύκλοι Μαθημάτων
Λ. Βουλιαγμένης 299
Άγιος Δημήτριος, 17343
Προβολή μεγάλου χάρτη
Τηλέφωνο: 2109882378
Email:

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «Μικρός Κύκλος Gelato»

Stay in touch