16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Μαθήματα για όλα τα επίπεδα
Κράτηση Μαθήματα
Ανακαλύψτε τα ΟΛΑ!
Σεμινάρια & Προγράμματα
16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Με ενδιαφέρει η Εκπαίδευση και η Πιστοποίηση
Εκπαιδευτείτε από Chef
Εκπαιδευτείτε από τους καλύτερους Chef
Πείτε μας τον στόχο σας
Πείτε μας τον στόχο σας και ανακαλύψτε τι μαθήματα σας ταιριάζουν
Απεριόριστες δυνατότητες
Απεριόριστες δυνατότητες για εσάς
Μάθετε νέες δεξιότητες
Εμπλουτίζετε τις γνώσεις σας
Δημιουργείτε νέες δυνατότητες
Ανακαλύπτετε τη δημιουργικότητά σας
Eπιτυγχάνετε τους επαγγελματικούς σας στόχους
Επεκτείνετε τις ευκαιρίες της σταδιοδρομίας σας
Καταφέρνετε ότι ονειρεύεστε
Κατακτάτε την τέχνη σας και το πάθος σας
Έρχεστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους που μοιράζονται το όνειρο σας
τι δεν ξέρετε
Τι δεν ξέρετε;
Βρείτε μας
στα social media!
Η ζωντανή μάθηση σας φέρνει σε επαφή με τη
μεγαλύτερη
κοινότητα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Ανακαλύψτε
Ανακαλύψτε
Μαθήματα από εξαιρετικούς
εκπαιδευτές
Ατελείωτες επιλογές
κάθε μήνα
Προγράμματα κατάρτισης που
ταιριάζουν
στις ανάγκες σας
previous arrow
next arrow
Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

Της Στάμνας τα Καμώματα

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
23/03/2017 11:00   -   14:00
ΚΟΣΤΟΣ
από 45€ ΜΟΝΟ 22,90€ για ένα άτομο
με κάρτα Ανεργίας 12,90€ για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Μαγειρικής

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Μακρυμίχαλος Νίκος
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
20
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Μαρτίου
  • Very Popular
  • Επίπεδο Basics
  • Παραδοσιακές Συνταγές
  • Πασχαλινές Συνταγές
  • Σε Επανάληψη
Της Στάμνας τα Καμώματα

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Όσα φέρνει η στάμνα, δεν τα φέρνει η καλύτερη κατσαρόλα. Αν και τα μαγειρέματα της είναι απλά και τεμπέλικα, όμως δεν είναι τυχαίο ότι αποτελεί από τις αρχαιότερες και νοστιμότερες επιλογές μαγειρέματος. Λίγο ότι δεν χρειάζεται μεγάλη χρήση λιπαρής ουσίας, λίγο ότι διατηρεί λόγω σκεύους όλες τις γεύσεις, επιπλέον ότι απαιτεί σιγανό μαγείρεμα, κάνει την επιτυχία στο μαγείρεμα δεδομένη. Σε αυτό το μάθημα εξασκούμαστε  σε 2 τεχνικές, στο σπιτικό μοσχαράκι ραγού ψητό σε μελιτζάνα με φέτα και τομάτα, αλλά και σε ένα λαχταριστό κοκκινιστό με τομάτα, ραγού λαχανικών και κεφαλοτύρι. Η γεύση τους απλά ασυναγώνιστη… 

Εκπαιδευτής Chef: Συντάκας Κώστας             Πόντοι ΜΜ: 20 ή 16 με κάρτα ανεργίας

 

*Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές 

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «Της Στάμνας τα Καμώματα»!