ΑΡΧΙΚΗ
(+30) 210 9882378

Ολοκληρωμένος Κύκλος Μαγειρικής

Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.
Ολοκληρωμένος Κύκλος Μαγειρικής

ΟΛΗ Η ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΤΕΧΝΗ ΣΕ 12 ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

Γίνετε Chef σε μόλις 12 μαθήματα - Πιστοποιήστε τις γνώσείς σας και ωφεληθείτε άμεσα!!!

Ο Ολοκληρωμένος κύκλος μαγειρικής τέχνης σας προσφέρει όλα τα απαραίτητα εφόδια για να διαπρέψετε στην κουζίνα. Τα μαθήματα μαγειρικής έχουν διάρκεια 3 ωρών και είναι hands on.

Στόχος μας να αποκτήσετε εξειδικευμένες γνώσεις και δεξιότητες στην μαγειρική τέχνη, στον τρόπο παρουσίασης και στην ορολογία.

 

Εκπαίδευση: 20% Θεωρητική + 80% Πρακτική


Ώρες Διεξαγωγής Σεμιναρίων: 18:00 – 21:00


Αριθμός Συμμετεχόντων: Μέχρι 8 άτομα 


Κόστος Διδάκτρων: €920 


Εκπαιδευτές:  Νίκος Μακρυμίχαλος, Γιώργος Μαδιανός, Παναγιώτης Μελιδώνης


Διαπίστευση QTL (Quality Training Education Label): €25             


Δυνατότητα πιστοποίησης προγράμματος. Δίνεται βεβαίωση παρακολούθησης.

Τα δίδακτρα προκαταβάλλονται τουλάχιστον μια εβδομάδα πριν την έναρξη των μαθημάτων για την οριστικοποίηση της κράτησής σας.

Για τα μαθήματα συμπεριλαμβάνονται επιμόρφωση, χρήση υλικότεχνικού εξοπλισμού (σκέυη και συσκευές) καθώς και μεγάλη ποικιλία αναλώσιμου εργαστηριακού εξοπλισμού (πρώτες ύλες απαραίτητες για την πραγματοποίηση των μαθημάτων ).

 

ΜΑΘΗΜΑ 1: Κοπές

Στάση σώματος, χρήση μαχαιριού & κοπές

ΜΑΘΗΜΑ 2: Ζωμοί

 Λευκός ζωμός πουλερικών - Σκούρος ζωμός κρέατος -  Σκούρος ζωμός οστράκων - Λευκός ζωμός ψαριού

ΜΑΘΗΜΑ 3: Σάλτσες

Ζεστές: ντεμί γκλας, βελουτέ, μπεσαμέλ, μπίσκ

Κρύες: μαγιονέζα, βινεγκρέτ

Βουτύρου: ολλαντέζ

ΜΑΘΗΜΑ 4: Σούπες

Απέραστες (κρέατος), Περασμένες (ψαριού), Κρέμες (λαχανικών), Βελουτέ (πατάτας ή πράσου), Εθνικές (φακές), Πουρές (πουλερικών) 

ΜΑΘΗΜΑ 5: Λαχανικά

Βραστά - Ατμού, Ψητά - Σοτέ, Γλασέ - Ετουβέ, Τηγανιτά σε χυλό

ΜΑΘΗΜΑ 6: Πατάτες

Βραστές - Πουρέ, Ψητές φούρνου, Σοτέ (ωμές ή ψημένες), Γκραντινέ

ΜΑΘΗΜΑ 7: Αυγά

Αυγά σε φόρμα, Sur le plat, Mπρουγιέ, Ποσέ, Ομελέτες

ΜΑΘΗΜΑ 8: Ρύζι- Νιόκι

Κρεόλ, Πιλάφι, Ριζότο 

ΜΑΘΗΜΑ 9: Ζύμες

Ψωμιού, Για φρέσκα ζυμαρικά, Για τάρτες, Χυλός τηγανίσματος

ΜΑΘΗΜΑ 10: Κοτόπουλο
(εξασκείστε στο φιλετάρισμα)

Ψητά, Ποελέ, Πανέ

ΜΑΘΗΜΑ 11: Βασικές αρχές μαγειρικής για μοσχαράκι, χοιρινό, αρνί

Σχάρας, Σωτέ, Ραγγού, Ψητά

ΜΑΘΗΜΑ 12: Ψάρι για όλους

Ποσέ, Ποελέ, Ψητά, Τηγανιτά 

Ημερομηνίες Διεξαγωγής:

Δε 13.03, Τε 15.03, Δε 20.03, Τε 22.03, Δε 27.03, Τε 29.03, Δε 03.04, Τε 05.04, Δε 10.04, -Μικρή Διακοπή-λόγω Εορτών Πάσχα-, Τε 19.04, Δε 24.04, Πα 28.04 | 18:00 - 21:00

-Μόνο με προπληρωμή-

*Η θέση ισχύει με την προκαταβολή. Σε περίπτωση ακύρωσης τελευταίας στιγμής δεν πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων.
*Η εταιρεία «Μαθήματα Μαγειρικής –Culinary Center & Cookery Club» διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ή να μεταθέσει ένα σεμινάριο σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός εκπαιδευόμενων ή ανωτέρας βίας (θέματα υγείας, καιρού, τεχνικά προβλήματα, επείγουσες συντηρήσεις). Ακόμα, έχει το δικαίωμα να αλλάξει εκπαιδευτή. Ο χρόνος κάθε μαθήματος ενδέχεται να αυξηθεί ή μειωθεί, ανάλογα με το επίπεδο των συμμετεχόντων. Τα «Μαθήματα Μαγειρικής –Culinary Center & Cookery Club» δεν υποχρεούνται να αναπληρώνουν μαθήματα τα οποία πραγματοποιήθηκαν αλλά δεν παρευρέθηκαν οι μαθητές.

 

13/03/2017 18:00   -   28/04/2017 21:00
€920 (συμπεριλαμβάνει το ΦΠΑ) για ένα άτομο
Κύκλοι Μαθημάτων
Λ. Βουλιαγμένης 299
Άγιος Δημήτριος, 17343
Προβολή μεγάλου χάρτη
Τηλέφωνο: 2109882378
Email:

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «Ολοκληρωμένος Κύκλος Μαγειρικής»

Stay in touch